Dizi Yeni dizi gassal

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Türkiye'de gassal diye bir yeni dizi çıkmış. Biraz araştırdım. Ölüleri yıkıyorlarmış. Mesleği zaten biliyordum da bence dizi çok saçma olmuş birincisi İnsanı hayattan soğutuyor. Tamam mı? İkincisi de hani ne bileyim çocukları çocuklar da ister izlemez izliyor yani kardeşim izlemeye çalıştı. Hemen kapattık bu arada ben hiç izlemedim. Bizimkiler izliyor hayat.tan Sogutuyormuş insanı Türkiye’ye böyle alakasız gereksiz diziler çıkar mıydı cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar tartışalım bu konu üzerinde haklı mıyım haksız mıyım

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Taciz tecavüzün kol gezdiği, saçma saçma dizileri izlemekten zevk alıyorsanız bilemem. Zaten ücretli bir platformda yayınlanıyor bir zahmet kardeşinize sahip çıkın, dizi gayet kaliteli. Laf atmaya gerek yok.

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taciz tecavüzün kol gezdiği, saçma saçma dizileri izlemekten zevk alıyorsanız bilemem. Zaten ücretli bir platformda yayınlanıyor bir zahmet kardeşinize sahip çıkın, dizi gayet kaliteli. Laf atmaya gerek yok.
Boşuna demiyorlar günümüz dizileri berbat ötesi sizde haklısınız bir yandan ama 2009 2000 3000 975.977 yıllarına geri dönüp keşke o yıllarda doğursaydım diyorum ve hayatımı o yıllarda yaşasaydım izlediğim diziler o yıllara göre olsaydı keşke 1900 70’ler yeşilçam 2003 ve 2009’u biliyorsunuz zaten ha bir de 2008 var adanalı onları da izlemedim ama çok güzel diziler kv hariç diğerlerini izlemedim

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Zaten artık o denli dizi yapılmıyor ben de anlamıyorum. Gerçekten daha da ne kadar saçmalanacak merak ediyorum. Eskileri izleyeceğiz artık. İnsanın yüzünü güldüren dizi bile yok ortalıkta.

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada ücretsiz bir platformda da yayınlanıyor ben genellikle evde de kendi halimde takılırım kulak misafiri oldum izlediğine şahit olduğuna Ben odamdayımdır saat 7:00 sekiz gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten artık o denli dizi yapılmıyor ben de anlamıyorum. Gerçekten daha da ne kadar saçmalanacak merak ediyorum. Eskileri izleyeceğiz artık. İnsanın yüzünü güldüren dizi bile yok ortalıkta.
O o denli dizinin yapılmaması sebebi insanlar parayı göz dikmiş mesela bizim kereye harcanan veya ondan kazanılan para farklı paralardan ne kadar kazanılan para daha çok olsa da harcanılan para da bir okadar çok tu dizi için dizinin 97. bölümde de bile Amerikan oyuncular vardı siz düşünün diziye harcanılan parayı

O ben de şu nedenle izlenmemesini söylüyorum hani hayattan soğutıyor ya tabi izleyenlere lafım yok insanlarımız bile artık eskisi gibi olmadığı için diziden alınan ufacık bir örneğin hayata geçmesi sonucu örneğin diziden ufak bir örnek aldım tamam mı ama kötü ya da seni hayattan soğuttu bu senin nereye gidip sokakta başka bir insanın üzerinde çıkarırsan veya o insan sana kötü davranırsa yani gerçekten günümüz insanları artık hiçbir şey kaldıramıyorum ben onun için söylüyorum zaten

Allaha emanet gidiyoruz :-)

Son düzenleme:

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,274
Hocam ilk önce lütfen Türkçe yazım kurallarına uyalım, en azından nokta, virgül, noktalı virgül gibi işaretleri kullanalım. Mesajlarınızı okurken beynim sulandı.

Mafyacılığın, insan-silah kaçakçılığının, töre-kan davası muhabbetlerinin, sigara/alkol/uyuşturucu illetlerinin sık sık kullanıldığı televizyon programlarında, her şeyiyle yanlış anlaşılan bir mesleğin konu alınıp dizi haline getirilmesi bence çok önemli bir olay.

Kardeşinizin yaşını bilmiyorum ama platformlarda aile koruması denilen bir uygulama var. Böylesine önemli bir diziyi gömeceğinize, onları biraz kurcalasanız daha mantıklı olur gibi.

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazım hata için özür dilerim. Görme engelliyim ve Sesle yazıyorum. O yüzden elle yazmak 2 saat mi yazıyor? Ses noktalama işaretlerimi girmiyor mesela.

Hocam ilk önce lütfen Türkçe yazım kurallarına uyalım, en azından nokta, virgül, noktalı virgül gibi işaretleri kullanalım. Mesajlarınızı okurken beynim sulandı.

Mafyacılığın, insan-silah kaçakçılığının, töre-kan davası muhabbetlerinin, sigara/alkol/uyuşturucu illetlerinin sık sık kullanıldığı televizyon programlarında, her şeyiyle yanlış anlaşılan bir mesleğin konu alınıp dizi haline getirilmesi bence çok önemli bir olay.

Kardeşinizin yaşını bilmiyorum ama platformlarda aile koruması denilen bir uygulama var. Böylesine önemli bir diziyi gömeceğinize, onları biraz kurcalasanız daha mantıklı olur gibi.
Güzel kardeşim ben kardeşimin izlediği programı kontrol edemem ki bu benim sorumlulumda değil bu ailemin sorumlulu altında ayrıca kardeşim yazı okuma olmadığı için bu dizileri kendi kendine izleyemiyorum ne

Yazım hata için özür dilerim. Görme engelliyim ve Sesle yazıyorum. O yüzden elle yazmak 2 saat mi yazıyor? Ses noktalama işaretlerimi girmiyor mesela.

Güzel kardeşim ben kardeşimin izlediği programı kontrol edemem ki bu benim sorumlulumda değil bu ailemin sorumlulu altında ayrıca kardeşim yazı okuma olmadığı için bu dizileri kendi kendine izleyemiyorum ne

Son düzenleme:

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,274
Güzel kardeşim ben kardeşimin izlediği programı kontrol edemem ki bu benim sorumlulumda değil bu ailemin sorumlulu altında

Engelini bilmiyorum, lütfen kusura bakma.

Bu cümleden sonra başka bir şey deme ihtiyacı bulmuyorum. Teşekkürler, iyi akşamlar.