Yeni dizi arayışı!!!

technologygirl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
online izlemek için dizi arıyorum güzel, sürükleyici, fantastik birşeyler ama saçmalamayan:turned: ne tavsiye edersiniz.. Merlin sardı beni biraz belki o kıvamda olabilir??

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
komedi tarzı deseydin the big bang theory ve how i met your motheri önerirdim.

aksiyonlu gizemli olarak dexter olabilir

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
The big bang theroy bitirdi beni ya :)
Walking dead olabilir ama dizi tek sezonda kaldı şuan devamı gelir. Heroes olabilir ama herkesi sarmaz o dizide sürükleyici olarak Prison Break tabi eski diziler bunlar..

technologygirl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
big bangi izledim ama sevemedim. heroes u izledim zaten çok da beğendim. walking deadi deneyebilirim. umarım sarar. alternatiflere açığım :):) teşekkürler :)

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Warehouse 13 filmide iyidir bu arada. 2 sezon bitmişti sanırım.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Git Spartacüs'ü izle bende izlemiyorum ama övüyolar çok :D

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Supernatural izle, her bölüm merak içerisinde bırakır seni, durmadan izlersin :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
two and a half men kesinlikle başla derim :D scrubs da çok iyidir :)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
TNT salı günleri yeni bölümleriyle KARA ŞİMŞEK [Knight Rider 2008 ] veriyor

48498921546876568509.jpg

insomniaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf şu soruya cevap yazmak için üye oldum! GAME OF THRONES! sadece ilk bölümü izle yeter, devamı gelir...bu hafta 10. bölüm çıkıcak, kaçırma derim. Yüzüklerin efendisi kadar sinematik, onun kadar lore'u kuvvetli, onun kadar karakterler özenli... merlini sevdiysen, artık buna ne dersin bilmiyorum:D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Sırf şu soruya cevap yazmak için üye oldum! GAME OF THRONES! sadece ilk bölümü izle yeter, devamı gelir...bu hafta 10. bölüm çıkıcak, kaçırma derim. Yüzüklerin efendisi kadar sinematik, onun kadar lore'u kuvvetli, onun kadar karakterler özenli... merlini sevdiysen, artık buna ne dersin bilmiyorum:D

yok daha neler :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Blue Mountain State daha bu sabah başladım bi öneri görmüştüm denedim :D
harika gerçekten ve komik..

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
a. Bilim Kurgu & Fantastik

1. Fringe (10/10 puan. 4. Sezon onayı aldı) - Mükemmel bir bilim kurgu. Hastasıyım. Hayatımı yedi. Sıkı takipciyim
  2. Visitors (8/10 puan. 2. sezon sonunda kaldırıldı) - Mükemmel sayılır dı ama kaldırıldı.
  3. Doctor Who (10/10 puan. Eski dizi Yeniden çekiliyor. eski dizi 26 sezon sürmüş. Şimdiki çekilen şuan 8. sezonu bitirdi.) yeni izledim1 haftada 8 sezon devirdim. Bununda sıkı takipçisi olacağım.
  4. The Listener (8/10 puan. Halen devam ediyor. 3. sezonda) takip ederim
  5. Flash Forward(6/10 puan. 2. sezon sonunda yayından kaldırıldı.)
  6. The Event (6/10 puan. Yeni başladım, bayağı sezon devirmiş dizi. Fena değil)

b. Aksiyon & Polisiye

1. Knight Rider (8/10 puan. Süper diziydi eski kara şimşek'in, yeniden çekilmiş hali. Dizide oğlu karakterinde Micheal devam ettiriyor diziyi. AYrıca Mustang e hasta olacaksın :drool:)
  2. The 24(10/10 puan. 8 sezon sürdü ve bitti. Bitmesine rağmen hala hastasıyım :D )
  3. Prison Break (9/10 puan. İlk izlediğim dizi ve süperdi.)
  4. Nikita (5/10 puan. 1. sezon sonuna doğru sarmadı hep aynı olay.)
c. Komedi
  1. The IT Crowd (8/10 puan. 4 sezon sürdü. devam etcekmi bilmiyorum) Çok güzel bir ingiliz dizisi. 2 asosyal programcının hayatı. Tam benlik ve çalıştığım sektör. Hayatımda izlediğim tek komedi dizisi ve Mükemmel.

benim tavsiyelerim bunlar ama kesinlikle izlemen gereken ve hayatın boyunca unutamaycağın diziler; a-1 ,a-3, b-1, b-2

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Yazacaklarımın çoğunu yazmışl arkadaşlar. Supernatural var bide , hastasıyım

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu arada The Event (6/10 puan. Yeni başladım, bayağı sezon devirmiş dizi. Fena değil) verdiğim diziyi şuan 1. sezonu bitirdim. Verdiğim bilgide yanlışlık var baska diziyle karıstırdım galiba. 22.bölüm 1. sezon finalinden sonra dizi yayından kaldırılmış. Bugün itibari ile 1 diziyi daha devirmiş oldum. Çok iyi gidiyordu. ama kötü olmuş kaldırılması.

DumBass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
reklam içerikli olmassa ıyı olurdu sanırım