EwoksEndor
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 138
Psu alt link var
www.teknobiyotik.com
Anakartım
www.vatanbilgisayar.com
Kasam
www.vatanbilgisayar.com
Kasam çok eski hava almasından yana sıkıntı yok ama ön panel açılmıyor o yüzden fan bağlayamıyorum bu yüzden sistemim çok ısınıyor ve psu kabloları kısa kalıyor uzatmak için çeşitli molex kablolar aldım fakat kablolama yapınca diğer taraftaki paneli kapatamıyorum bu kasayı nasıl değiştirmek istiyorum
Bana Sadece boş kasa lazım iyi sıvı soğutma takılabilen bir kasa önerir misiniz
En az 3-4fanlı tamamen gaming bir kasa olsun psu almayacağım bütçem 3k
Donanımlarımla uyumlu kasa önerirseniz çok daha iyi olur

High Power 400W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-400BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 400W 85+ Bronze 30A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 400W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1060 gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...

Anakartım
ASUS PRIME B360-PLUS Intel B360 Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME B360-PLUS Intel B360 Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Kasam
Everest Rampage 75 Gaming Usb 3.0 Led Fanlı Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Everest Rampage 75 Gaming Usb 3.0 Led Fanlı Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Kasam çok eski hava almasından yana sıkıntı yok ama ön panel açılmıyor o yüzden fan bağlayamıyorum bu yüzden sistemim çok ısınıyor ve psu kabloları kısa kalıyor uzatmak için çeşitli molex kablolar aldım fakat kablolama yapınca diğer taraftaki paneli kapatamıyorum bu kasayı nasıl değiştirmek istiyorum
Bana Sadece boş kasa lazım iyi sıvı soğutma takılabilen bir kasa önerir misiniz
En az 3-4fanlı tamamen gaming bir kasa olsun psu almayacağım bütçem 3k
Donanımlarımla uyumlu kasa önerirseniz çok daha iyi olur