Yeni bir yontem.

Puanlama sistemi getirilmesi size nasil bir fikir?

• Iyi fikir katiliyorum...

Kullanılan: 14 38.9%
  • Su an ki sistemden memnumum.

Kullanılan: 22 61.1%

• Kullanılan toplam oy
    36

ugur.capar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok yararlı olur :)

Forum, zararlı , gereksiz adamlardan kurtulmuş olur.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Sırf rap alacam diye konu açan, ne olur rap verin diye yalvaranlarla dolar ortalık. Herkes ne biliyorsa onu söylüyor işte. ne gerek var rap'e? Zaten mesaj sayısından kimin ne kadar aktif olduğu ortada.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ozaman film oyun ve linkler de paylaşılsın özgür ce site isimleri de verilsin yoksa boş:sneaky2::glare:

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sırf rap alacam diye konu açan, ne olur rap verin diye yalvaranlarla dolar ortalık. Herkes ne biliyorsa onu söylüyor işte. ne gerek var rap'e? Zaten mesaj sayısından kimin ne kadar aktif olduğu ortada.

doğru söylüyo boş konuşan zaten kendi portresini çizer dimi

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Keske konunun basligini haydi guzelim rep yapalim acsaydim,
Nasilsa kimse anlamayacak ne demek istedigimi, yine yazilanlari okumadan aklina geleni soracak.

Neyse bir daha anlatalim....
Adam konu acti sana yalvariyor, sen ona +puan verdiginde sende kredi kaybediyorsun, verdigin kadar olmasada mesaj yazmak kredi gerektiriyor, Dolayisiyla sirf o istiyor diye kredi verecek diyorsan zaten bu forum bastan kaybetmistir.

Ornek verelim yine.
A uyesi bir konuya yada yoruma puan vermek istiyor,
+(-10 -> +10 arasi ) rep verdi, forum kurallari geregi mesaj yazmakta uyeden 2 kredi goturuyor.
puan kazanmak icin faydali icerik, guzel yorum yapmak amac.
Saga sola yalakalik edip yalvarmak degil, ki ben kimsenin boyle yapacagini sanmiyorum.
Bu forumun seviyesi gayet iyidir.
Burda ki rakamlarda forum kurallari da tabiki farazi.
Herkes actigi her konuya puan kazanamaz, yorum yapmadan da (+) yahut (-) puan verilemez.
Bir adam surekli herkese giciklik olsun diye - veriyorsa da o da sikayet edilir olur biter.

Warez yada mp3 sitelerinde ki gibi bir sistemden bahsetmiyorum ben.
Kullanicilarin kredi kazanma sansindan bahsediyorum, ici dolu yorumlardan ve basliklardan bahsediyorum.
Belki bu sistemle, oyun bolumunde bile reputation kazanma sansi olur.

Artik bir mesaj yazmadan bu zamana kadar yazilan mesajlari okuyun lutfen.
Herkes bardagin bos tarafini gormek istiyor dolu tarafindan bakanlarin sayisi malesef cok az.:glare:

puan sistemi olsa su mesajin mesela -10 alirdi benden.

ozaman film oyun ve linkler de paylaşılsın özgür ce site isimleri de verilsin yoksa boş:sneaky2::glare:

Ne alakasi var konuyla illegal paylasimin?
Bununla ilgili bir cok site var, oralarda bulabilirsin aradiklarini.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben tavsiye ettiğin sistemin nasıl işleyeceği konusunda soru sormayacağım.Şu forumda sohbet tadında yazışmalar oluyor bazen.Bazen de ateşli tartışmalar oluyor.

Tavsiye ettiğin sistemle bunların hepsi tarh olacak.Yani bir yorum yazmak resmi yazı yazmak kadar önem kazanacak.

:)

Sivasspor sence her arz ,kendi talebini mi doğurur..

Bunu neden sordum..Çünki ortada bir talep yok.Genel anlamda bir sıkıntı yok yani:)

Sen talep olmadan arzı sunmuşsun bize..

Ticarette her arz kendi talebini doğurur..Ama bu SDN forumda böyle olur mu?Bilemiyorum..:)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sivaspor pek anlaşılmamış olsa da özgür fikri için teşekkür ediyoruz ;)
oylama son durum;
yeni fikire evet :14
eski sistem devam : 17

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Ben tavsiye ettiğin sistemin nasıl işleyeceği konusunda soru sormayacağım.Şu forumda sohbet tadında yazışmalar oluyor bazen.Bazen de ateşli tartışmalar oluyor.

Tavsiye ettiğin sistemle bunların hepsi tarh olacak.Yani bir yorum yazmak resmi yazı yazmak kadar önem kazanacak.

:)

Sivasspor sence her arz ,kendi talebini mi doğurur..

Bunu neden sordum..Çünki ortada bir talep yok.Genel anlamda bir sıkıntı yok yani:)

Sen talep olmadan arzı sunmuşsun bize..

Ticarette her arz kendi talebini doğurur..Ama bu SDN forumda böyle olur mu?Bilemiyorum..:)

Zaten bu onerinin gerceklesme ihtimali bence dusuk,
Benim asil amacim bu oneri hakkinda dusunduklerinizdi ki bir cok yorumda sagolsunlar olumlu olumsuz gorus bildirmis arkadaslar.
Hepsine tesekkur ederim,

Burada ticaret yok dolayisiyla arz-talep yok, dedigim gibi sadece fikrimi belirttim ve gorus almak istedim hepsi bu.
Resmi yazi olmasina gerek yok, bugun forumda puan sistemi olmus olsa cok iyi puan alacak konu ve yorumlar mevcut sende biliyorsun.
Ayni sekilde negatif puan kazanacak yorumlarda bulunmakta.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \