Soru Yeni bir Windows 11 güncellemesi geldiğinde, güncelleyene kadar ses çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lumiee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lumiee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarım Asus Rog Strix G16, işletim sistemi Windows 11.

Bazen bilgisayarımı açıp Youtube'da veya başka bir platformda video izlemeye çalıştığımda ses çalışmıyor. Ne zaman böyle bir şey olsa yeni bir Windows güncellemesinin indirilmeyi beklediğini fark ediyorum. Sistemi güncellemediğim sürece ne yaparsam yapayım düzelmiyor.
Windows beni güncellemeleri yapmaya zorlamış olmuyor mu? Güncelleme yapmadan düzeltmenin bir yolu var mı? Bütün ses ayarlarını kontrol ediyorum ve çalışıyor olması gerekiyor gibi görünüyor ama çalışmıyor. Benim ses sistemimi nasıl devre dışı bırakıyorlar? Yoksa bu Asus'la ilgili bir sorun mu?

Not: Ses açık. Ses seviyesi maksimum. Tarayıcımda Youtube'un ses ve video çalıştırma izni var. Hoparlörün en son sürümde olduğunu aygıt yöneticisinden kontrol ettim. Ayrıca bir şekilde PC'nin kendi bildirim sesleri çalışıyor.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,362
Bende böyle şeylerin bilerekten yaptıklarına inanıyorum.
Geçenlerde edge tarayıcıyla filme baktığımda arka fonda müzik çalmaya başladı. Ne zaman edge tarayıcıya girdiğimde sonrasında hep çalıyordu.

korsan ve eski surum win 10 yuklemistim bence ondandi.

lumiee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende böyle şeylerin bilerekten yaptıklarına inanıyorum.
Geçenlerde edge tarayıcıyla filme baktığımda arka fonda müzik çalmaya başladı. Ne zaman edge tarayıcıya girdiğimde sonrasında hep çalıyordu.

korsan ve eski surum win 10 yuklemistim bence ondandi.
Ben tarayıcı olarak Firefox kullanıyorum, önceden de Chrome kullanıyordum ve her ikisinde de aynı sorunla karşılaştım. Tarayıcı dışında bilgisayarıma yüklediğim videoların da sesleri aynı şekilde çalışmamaya başlıyor. Güncelledikten sonra bütün sorunlar kayboluyor. İnsan kasıt aramadan edemiyor. Ben de merak ettim bu sorunu yaşayıp güncelleme yapmadan çözebilen oldu mu diye.