Yeni bir site, www.sozumoki.com

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
*Sevdiklerinle aranda bir kelime yada cümle belirleyip, onlarla yazışabileceğin

*Kendine notlar bırakıp yıllar sonra bile bakabileceğin

*Sözlerini iletebileceğin

*Sevdiklerinle daha iyi iletişim kurabileceğin

*Aşık olduğun kişiye duygularını ifade edebileceğin.

*Ulaşamadıklarına ulaşabileceğin

*Eski sevgiline duygu ve düşüncelerini iletebileceğin

*Faydalı bilgiler öğrenebileceğin

*Dilediğine gizli mesaj atabileceğin

*Şiirlerini, yazılarını, makalelerini ve hikayelerini paylaşıp, okunmasını sağlayabileceğin

*Senin için söylenmiş söz varmı bakabileceğin

*Büyük bir insanın sözleri gibi; senin sözlerinin de sonsuza dek yaşamasını, sağlayabileceğin

*Hoş vakit geçirip, aynı zamanda eğlencenin tadını çıkarabileceğin

*Bir doğum gününde, nişanda, düğünde, gezide yaşadığın güzel anıları kelimelere dökerek o anı sonsuza dek yaşayabileceğin

*Sevdiklerine, özel günlerinde hoşlarına gidebilecek, her okuduğunda yüzlerinde tebüssüm açtırabilecek hediye verebileceğin

yepyeni bir site, www.sozumoki.com herkesin beğeneceğinden eminim. Site tamamen ücretsiz

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aşk olsun, beğeneceğinizi düşündüğümden tavsiye ettim :(

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
site ismini çok beğendim :D ben de sözüm meclisten dışarı diye bi eleştri sitesi açmayı düşünüyorum, projeye ortak tasarımcı arıyorum :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Benim İçin Ne Söz Söylensin Bee :P

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani isim gizlenerek filanda söz yazılabiliyor benim çok hoşuma gitti yani, içimi boşalttım diyebilirim :)) tek olay yani kullanıcı adımı kimse bilmesse iyi olur. Hiç olmadı adımı soyadımı olmasını istediğim bi isim yaparım mesela "Hekimoğlu İsmail" kendi adı değil sonuçta yazarların hepsi bi ad uyduruyor kendine dimi yani :S

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
site ismini çok beğendim :D ben de sözüm meclisten dışarı diye bi eleştri sitesi açmayı düşünüyorum, projeye ortak tasarımcı arıyorum :D

Kardeş böyle bir site açacaksan domain adresleri boş bak sonra birisi açar üzülürsün :Pp ehu ehu ozaman seni meclisin dışına iterler:D iktara ortak olamazsın:D muhalefet bile yapmazlar:Pp

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ankarali_gnc";2271399 dedi ki:
Kardeş böyle bir site açacaksan domain adresleri boş bak sonra birisi açar üzülürsün :Pp ehu ehu ozaman seni meclisin dışına iterler:D iktara ortak olamazsın:D muhalefet bile yapmazlar:Pp

en kısa zamanda almayı düşünüyorum da bi domain için 20 lira çok şimdi, godaddy 1 dolar kampanyası olursa kaparım hepsini :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu tür sitelerden son zamanlarda oldukça fazla görmeye başladım.Hepsi aynı script'i kullanıyor buda hoş değil tabii.Denemek lazım.

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani aslında evet twitter'a biraz benzediği doğru ama daha farklı bi yer burası yaa :S yani içeriği konusu filan. Bide bence sadece anasayfası benziyo gerisi farklı yani

Reaksiyon puanı
10,315
teşekkür ederim [MENTION=261719]cristogi[/MENTION] kardeşim, bu konuyu daha ilk açtığınızda eklemiştim yer imlerine, her zaman faydalanıyorum.

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnş. Şimdi yatırımcılarla görüşmeye başlamışlar, çok daha geliştiriyolarmış, daha da güzel olacakmış nasipse

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Site yeni bir arayüze kavuşturulmuş arkadaşlar, biraz outlook havası seziliyor ama içeriği tamamen farklı tabi

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eskiden profil resmi koyma yoktu, onu yapmışlar :)

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çok güzel bir fikir, ileride çok aktif olacağını düşünüyorum.

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet ve her geçen gün yeniliyorlar, şimdi de hızlı not alma olayı eklemişler

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
2 sene önce bizde düşündük ama fikir bayat gelmişti
görünen o ki tutmamış :)

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani tabi bir anda tutmasını beklemek biraz büyük bir istek olur diye düşünüyorum. Gerçi boğulacaksan büyük arzularda boğul demişler :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
reklamlar reklamlar :P

ben bu konuda çok hassasım :) 50 mesajın altındakiler forumda başlık açmamalı.açmalı aslında ama reklam yapmamalı. bu arkadaş 150 mesaj yazmış.girip inceleyeceğim.paylaşım için de ayrıca teşekkür ederim.

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Profesör [MENTION=29091]Naaa[/MENTION] işi bilen zaten farkına varıyor (sizin gibi) üstünde durmadık bile.