- Konuyu başlatan
D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Hayirli olsun
Tesekkür ederim.
Toplarken bir sorun cikarsa yardimlariniza ihtiyacim olacak
Hayirli olsun
@basbelası
Hocam WIN 7 UEFI kurulum diye bir sey duydum. Sistemi uefi üzerine kurdumu SSD daha performansli calisiyormus bu dogru mu?
@edox sisteme Windows 7 kurmayı düşünmüyorsun herhalde?
Windows 8 var bende hiçbir oyunda sorun yok. En büyük bela olan Games for Windows Live bile çalışıyor.Aynen öyle düsünüyorum
Genel olarak oyun oynayacagim icin win 8 kurup sorun yasamak istemiyorum. [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] bilir
Bencede win 7 kullan. Benim bu pc eski win 8 ve win 7 kurup dual boot yaptım ama win 8'i hic kullanamadim arada sirada kullandim cunku ram ler falab eski oldugu icin mavi ekran veriyo arada tekrar aciyorum yok startup repair yok acilista sorun yasiyorsunhz falan cikiyo onume sirf girebilmem icin heri yukleme yapiyidum surekli sonra dedim baslarim isletim sistemine tek disk yapip win 7 64 Bit kurdum.Mis gibi orijinal WIN 7 64 Bit var iste icat cikarmayin
Huyunu suyunu bildigim bir sey olsun ki fazla ugrasmayayim.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Biosa gir, Advanced kısmından dram frequency yazan yere tıklayıp ramların frekans hızını 1600 mhz ye getir.
Turbo boost açıkken oto voltaj ayarlarında dediğin gibi bazen anakart voltajı çok verebiliyor. Benimde tahminim o yönde sanırım fazla voltaj veriyor. İşlemcinin voltaj değerine bakıp biostan cpu voltaj değerini manuel ayarlamayı dene.
Yani işlemci canavar zaten gerek yok boosta![]()
Kapattim onu ya. Gereksiz yere 4.4 ghz cikariyor islemciyi oyunlarda.
Turbo boost kapaliyken isi degerleri muazzam düsük oluyor. Voltaji manuel ayarlarsam bu sefer devamli (bosta) o hizda calisacak.
Voltajın otomatik olması ısı değerini arttırmaz.
Soğutucu kullanıyor musun
Stok fan kullaniyorum. Büyük fanlardan nefret ettigim icin takmak istemiyorum, cok yer kapliyorlar.