Yeni bir iPhone'a geçeceğim ama kararsızım

umutcan.13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamlar, şuanda iPhone 7 Plus kullanıyorum ve X serisine geçmek istiyorum. iPhone X almayı düşünüyorum ancak üretimi durduruldu diye biliyorum ve bazı sorunlar yaşandığını duyuyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum açıkçası. iPhone XS yerine X alsam pişman olur muyum yardımcı olabilir misiniz? XS ile arasında 2500 tl civarı fark oynadığı için beni biraz zorlayabilir ödeme konusunda. Teşekkürler.

Reaksiyon puanı
892
İphone X yeniden üretiliyor ve bence mantıklı almak xs çok da fazla bir şey vadetmiyor zaten

umutcan.13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İphone X yeniden üretiliyor ve bence mantıklı almak xs çok da fazla bir şey vadetmiyor zaten
XS ile X arasında dağlar kadar bir fark görünmüyor ve ayrıca yeniden üretiliyor olmasına sevindim. Ama Apple'ın sitesinde göremeyince biraz kafası karışıyor insanın. 7-7 Plus halen dururken X neden ortadan kayboldu diye düşünmeden edemiyorsun.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Eğer üretiliyorsa tekrar bence de alınabilir x.
Ödemede zorlanacaksanız zaten üretimi dursa bile bence almayın bu bir telefon.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
iPhone 7’ninde üretimi durduruldu! ne olmuş yani.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
X’in kaldırılması bence de saçma oldu ama düşük satışlar nedeniyle geri geliyor. Büyük ihtimalle kendi sitesinde değil,mağazalarda ve/veya öperatörler ayrıcalığıyla alınabilecek.

Xs yerine alınabilir.

Reaksiyon puanı
892
İphone XR a da bakabilirsiniz.7400₺ ye x den daha iyi bir işlemci ve kamera sunuyor.Tek handikapı ekran

Batubenn

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Xs al. Apple’ın ilk serilerinde genelde kronik sıkıntılar oluyor. Ama s’lerde düzeltiliyor. Kesinlikle x almanı tavsiye etmiyorum alıyorsan xs al. Ve son olarak bence hiç para harcama. Ben bu videoyu izledikten sonra yenisini aldığıma pişman oldum çünkü. git watch al. Hayatına yeni bir şey girer. 7+ zaten çok iyi bir telefon. Ne yapamıyorsun şu an?

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Selamlar, şuanda iPhone 7 Plus kullanıyorum ve X serisine geçmek istiyorum. iPhone X almayı düşünüyorum ancak üretimi durduruldu diye biliyorum ve bazı sorunlar yaşandığını duyuyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum açıkçası. iPhone XS yerine X alsam pişman olur muyum yardımcı olabilir misiniz? XS ile arasında 2500 tl civarı fark oynadığı için beni biraz zorlayabilir ödeme konusunda. Teşekkürler.
Xr bi bakım derim