alacam Asistan Katılım 20 Şubat 2008 Mesajlar 243 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 25 Aralık 2008 #1 ARKADAŞLAR,GOOGLE İle ilgilibilgileri bulmak zor oluyor. Bir ARAMA MOTORLARI bölümü açılsa iyi olmaz mı ? Düşüncelerinizi bekliyorum.
ARKADAŞLAR,GOOGLE İle ilgilibilgileri bulmak zor oluyor. Bir ARAMA MOTORLARI bölümü açılsa iyi olmaz mı ? Düşüncelerinizi bekliyorum.
ZorhaK Rektör Katılım 24 Kasım 2008 Mesajlar 10,757 Reaksiyon puanı 265 Puanları 243 25 Aralık 2008 #2 .sadece bahsettiğin bölüm değil eksik olan.Bence eğitim sağlık gibi bölümler de acılmalı forumda.Eğer var da ben göremediysem affola.
.sadece bahsettiğin bölüm değil eksik olan.Bence eğitim sağlık gibi bölümler de acılmalı forumda.Eğer var da ben göremediysem affola.
alacam Asistan Katılım 20 Şubat 2008 Mesajlar 243 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 25 Aralık 2008 #3 zorhak dedi ki: .sadece bahsettiğin bölüm değil eksik olan.bence eğitim sağlık gibi bölümler de acılmalı forumda.eğer var da ben göremediysem affola. Genişletmek için tıkla ... doğru söyledin.yetkililer buraya Bir yetkili veya bir üyecik veye doçent veya bir asistan cevap yazsın.sesimizi duyurmak istiyoruz. gmduncanidaho, HunterMystic ETKİN GÖRÜNÜYOR AMA CEVAP YAZMIYORLAR konu shiftdelete ye öneriler bölümüne taşınsın yetkililer burayaicon:
zorhak dedi ki: .sadece bahsettiğin bölüm değil eksik olan.bence eğitim sağlık gibi bölümler de acılmalı forumda.eğer var da ben göremediysem affola. Genişletmek için tıkla ... doğru söyledin.yetkililer buraya Bir yetkili veya bir üyecik veye doçent veya bir asistan cevap yazsın.sesimizi duyurmak istiyoruz. gmduncanidaho, HunterMystic ETKİN GÖRÜNÜYOR AMA CEVAP YAZMIYORLAR konu shiftdelete ye öneriler bölümüne taşınsın yetkililer burayaicon:
PC MERAKLISI Dekan Katılım 1 Şubat 2008 Mesajlar 5,530 Reaksiyon puanı 2 Puanları 0 25 Aralık 2008 #4 arkadaşlar yetkililer bu bölümleri pek önemsemiyolar geçen ben egitim bölümü açılsın dedim gerek yok dediler
arkadaşlar yetkililer bu bölümleri pek önemsemiyolar geçen ben egitim bölümü açılsın dedim gerek yok dediler
alacam Asistan Katılım 20 Şubat 2008 Mesajlar 243 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 25 Aralık 2008 #5 aslında çok gerekli
amesfa Dekan Emektar Katılım 10 Eylül 2007 Mesajlar 9,865 Reaksiyon puanı 153 Puanları 243 25 Aralık 2008 #6 http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/6037-yeni-kategori-onerilerinizi-bekliyoruz.html Yukarıdaki linktn devam edelim. KİLİT.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/6037-yeni-kategori-onerilerinizi-bekliyoruz.html Yukarıdaki linktn devam edelim. KİLİT.