Yeni Bilgisayar Sandalyesi Alacağım Yardım Edermisiniz?

TheRoguee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar öncelikle merhaba. Odamı yeniliyorum ve bilgisayar başında günde en az 3 saat geçiriyorum diyebilirim. Oturduğum sandalye tahtadan gerektiğinden fazla rahatsız edici ama iş gören bir sandalye. Uzun zamandır kullandığım için haliyle artık oynamaya felan başladı bir gün çakılacam diye korkuyorum artık :D. Aklımda bir kaç model var buraya linklerini bırakacağım kullanan varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Kullanmasanız bile yorum yapın lütfen karar veremiyorum çünkü bir türlü.

1- Türksit Mustang Lüx Makam Koltuk Siyah
2- Türksit Şah Makam Koltuk Krom Kol Ayak
3- Türksit Porsche Makam Koltuk Kirmizi File
4- Manager Trend Sentetik Deri Yönetici Koltuğu

Benim içlerinde en beğendiğim Türksit Mustang modeli ancak kalitesi hakkında bir fikrim olmadığı için size danışma ihtiyacı duydum. Başka kaliteli markalar , modeller biliyorsanız mutlaka öneri olarak belirtin. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

TheRoguee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde aklımda ilk olarak bu koltuk vardı zaten ancak geçen haftaya kadar 500 TL olan koltuk şu an 568-600 TL arasında gidip geliyor. Piyasanın durumu ortada. Benim bütçemde max 450 civarı olduğu için bu koltukları seçtim. Sizce Türksit Mustang modeli aldığı bedeli karşılarmı rahatlık ve kalite olarak?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Makam koltukları açısında yorum yapamayacağım.Sadece onlar biraz daha içeri çöküp oturanı sarıyor.Oyuncu koltukları daha çok oturan kişinin dik oturup belini korumak amaçlı yapılıyor.Tabi bu arada rahatlık da göz ardı edilmiyor.