Soru Yeni Battle Pass alınır mı?

Chou Tzu-yu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
61
Selamlar VP fiyatları yeniden uçmuş kafayı yedim ben de. Bu yüzden origin, prime, reaver gibi güzel vandal skinlerini alma imkanım %0 oldu şu an hesapta 590vp ve 50rp var Trendyol'dan 575VP almayı düşünüyorum 43.75TL diyor yine kafayı yedim ama bilmiyorum sıradan skinler için bu para ödenir mi? Benim olayım zaten sadece Vandal, AWP ve Ghost bu yüzden güzel gözüküyor kesinlikle bitireceğim sizce alınır mı?

Reaksiyon puanı
29
Bıçak için almıyacaksanız alınır. Fakat yeni battle pass duyurulana kadar almayın derim. Yeni battle pass daha iyiyse onu alırsınız. Kötüyse bunu alırsınız.

Chou Tzu-yu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
61
Bıçak için almıyacaksanız alınır. Fakat yeni battle pass duyurulana kadar almayın derim. Yeni battle pass daha iyiyse onu alırsınız. Kötüyse bunu alırsınız.
Cevap biraz geç geldi ben de aldım :D Bıçak çok umrumda değil zaten her türlü asil karambit gibi güzel olmuyorlar sıradan bıçaklar oluyorlar bunun da çok bir farkı yok. Skinleri beğendim.

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Cevap biraz geç geldi ben de aldım :D Bıçak çok umrumda değil zaten her türlü asil karambit gibi güzel olmuyorlar sıradan bıçaklar oluyorlar bunun da çok bir farkı yok. Skinleri beğendim.
bir önceki bpyi kaçırmasaydınız hocam keşke :) Karambiti dışında phantom ve spectre çok hoş görünmüştü gözüme.Fakat bu bpde silah çeşitliliği daha fazla ve odin,vandalı gerçekten fiyatına göre güzel hayırlı olsun :)

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Bu son bp alınmaz gibi.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Alınır. Vandal'ına bayıldım. Detayları Yitik'e mi benziyor yoksa bana mı öyle geliyor? Ben de almayı düşünüyorum.

Chou Tzu-yu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
61
bir önceki bpyi kaçırmasaydınız hocam keşke :) Karambiti dışında phantom ve spectre çok hoş görünmüştü gözüme.Fakat bu bpde silah çeşitliliği daha fazla ve odin,vandalı gerçekten fiyatına göre güzel hayırlı olsun :)
Hocam o tam da sizin dediğiniz skinleri ben hiç beğenmedim, karambit de güzeldi fakat onun dışında beğenmedim önceki bpyi.
Alınır. Vandal'ına bayıldım. Detayları Yitik'e mi benziyor yoksa bana mı öyle geliyor? Ben de almayı düşünüyorum.
Ben de aynı fikirdeyim fakat benimle aynı fikirde birini ilk kez gördüm, genelde yağmacıya benzetiyorlar ama yitik serisine daha çok benziyor.
Sırf Ghost'u için bile alınır (şahsen onu görmesem belki almazdım.)
Bıçak haricinde mükemmel
Baltalar hariç zaten hiçbirini beğenmiyordum hocam.

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Hocam o tam da sizin dediğiniz skinleri ben hiç beğenmedim, karambit de güzeldi fakat onun dışında beğenmedim önceki bpyi.

Ben de aynı fikirdeyim fakat benimle aynı fikirde birini ilk kez gördüm, genelde yağmacıya benzetiyorlar ama yitik serisine daha çok benziyor.
Sırf Ghost'u için bile alınır (şahsen onu görmesem belki almazdım.)

Baltalar hariç zaten hiçbirini beğenmiyordum hocam.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.Hayırlı olsun tekrardan :)