Soru Yeni araç almayı düşünüyorum

ShaShaCo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhabalar.
Şu an 2005 Model 1.6 Corolla Sol HB kullanıyorum fakat artık aracımı satmanın vakti geldi...
500.000-600.000tl bandında araç önerileriniz nelerdir?
Ayrıca şu an ilgimi çeken 2010-2012 Model Opel Astra 1.6 Sport hakkında neler söylersiniz?
Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
ne alacaksan hızlı al 1 ay sonra kesinlikle 50*60 karın olur
Kesinlikle katılıyorum

Arkadaşlar herkese merhabalar.
Şu an 2005 Model 1.6 Corolla Sol HB kullanıyorum fakat artık aracımı satmanın vakti geldi...
500.000-600.000tl bandında araç önerileriniz nelerdir?
Ayrıca şu an ilgimi çeken 2010-2012 Model Opel Astra 1.6 Sport hakkında neler söylersiniz?
Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.
Araç konusunda çok bilgili değilim ama kendi aracımı alırken bayağı bir süre araştırma yaptım. O bütçelerde olsaydım şahsen 2022 renault clio veya fiat egea tercih edebilirdim ama gönlümde yatan 2016 renault fluence. Fluence alabilmeyi çok istemiştim bir anda fiyatları fırladı. 170 Binlere çok güzel bulunuyordu ama şimdi uçtu gitti aniden.

ShaShaCo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle katılıyorum

Araç konusunda çok bilgili değilim ama kendi aracımı alırken bayağı bir süre araştırma yaptım. O bütçelerde olsaydım şahsen 2022 renault clio veya fiat egea tercih edebilirdim ama gönlümde yatan 2016 renault fluence. Fluence alabilmeyi çok istemiştim bir anda fiyatları fırladı. 170 Binlere çok güzel bulunuyordu ama şimdi uçtu gitti aniden.
fluence'ler kesinlikle çok iyi arabalar. Performans konusunda gayet iyiler fakat benim için iç malzeme kalitesi de biraz iyi olmalı. Fluence'ye çokça bindim umarım siz de binersiniz bir gün :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alacaksan hızlı al 1 ay sonra kesinlikle 50*60 karın olur
ilanı sahibindene koydum umarım satabiliriz vakitlice.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
fluence'ler kesinlikle çok iyi arabalar. Performans konusunda gayet iyiler fakat benim için iç malzeme kalitesi de biraz iyi olmalı. Fluence'ye çokça bindim umarım siz de binersiniz bir gün :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilanı sahibindene koydum umarım satabiliriz vakitlice.
Peugeot 307 XT aldım çok memnunum. İnşallah sonraki aracım elektrikli olsun istiyorum. 2 jenerasyon daha bekleyeceğim bir sıkıntı çıkmazsa. İyice geliştikten sonra gececegim