Yeni anakartımda ekran gelmiyor.

leffe

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Selamlar dostlar. Geçenlerde MSI G41M P33 Combo isimli bir anakart satın aldım. Elimde halihazırda bir R7 240 1gb ekran kartı vardı. Ama bu eski anakartımda çalışmıyordu. Hadi tamam chipsetinden dolayı çalışmıyordur dedim ve yenisini aldım. Ama bu anakartta da herhangi bir görüntü vermiyor. Aklımda 3 şey var.

1_Görüntüyü ileten kabloda sıkıntının olması (hiç sanmıyorum hep çalışıyordu.)

2_Pci 1.1 olması.

3_Anakartın veya ekran kartının arızalı olması.

Ama şöyle birşey daha var ki daha işlemciyi de takmadım. Acaba işlemciyi takıp birdaha mı denesem yoksa bi tamirciye götürmekte yarar var mı? Şimdiden yardımlar için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar dostlar. Geçenlerde MSI G41M P33 Combo isimli bir anakart satın aldım. Elimde halihazırda bir R7 240 1gb ekran kartı vardı. Ama bu eski anakartımda çalışmıyordu. Hadi tamam chipsetinden dolayı çalışmıyordur dedim ve yenisini aldım. Ama bu anakartta da herhangi bir görüntü vermiyor. Aklımda 3 şey var.

1_Görüntüyü ileten kabloda sıkıntının olması (hiç sanmıyorum hep çalışıyordu.)

2_Pci 1.1 olması.

3_Anakartın veya ekran kartının arızalı olması.

Ama şöyle birşey daha var ki daha işlemciyi de takmadım. Acaba işlemciyi takıp birdaha mı denesem yoksa bi tamirciye götürmekte yarar var mı? Şimdiden yardımlar için teşekkürler.

Ramlar 667MHz 512mb'lik ramlar.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
İşlemci olmadan nasıl görüntü alacaksın ki.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Şuan bilgisayarınızın beyni yok ama fikirleri var, mesela görüntü vermeyi düşünüyor ama bunu işleyecek bir beyine sahip değil. Lütfen işlemcinizi takıp deneyin.

leffe

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Şuan bilgisayarınızın beyni yok ama fikirleri var, mesela görüntü vermeyi düşünüyor ama bunu işleyecek bir beyine sahip değil. Lütfen işlemcinizi takıp deneyin.
İşlemci olmadan nasıl görüntü alacaksın ki.

Kusura bakmayın yeni görüyorum. Bu hafta içinde Quad Core q6600 alacağım. Elimdeki işlemci çok eski. Yeni aldığım anakarta uyumluluk sağlamıyor.