Yeni alternatif

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S.a. elimde 1 yıllık temiz note 2 var ancak cihazın şarjıyla ilgili sıkıntım var. Gece yüzde 51 civarı bırakıyorum bütün programlar, wifi vs kapalı, ekran en düşükte, güç tasarrufu açık, battery doctor var,sabah şarj 10 civarına düşüyor. Birçok ley denedim ama bataryayı düzeltemedim(yemi batarya almadım).Bende artık telefonu satmayı düşünüyorum ancak kendime 2 alternatif buldum. Sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
1-) nokia lumia 525 + ipad mini retina 16gb
2-) iphone 5c , uygun bulabilirsem iphone 5
Gün içerisinde tefonla fazla medya kullanmıyor genelde biraz internet, mesaj falan kullanıyorum, bütün oyun, film vs akşam eve gelince kullanıyorum, bu yüzden ipad i evde tutmayı düşünüyorum alırsam.
Şimdiden teşekkürler.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bataryayı neden değiştirmiyorsun ki? :)
Lumia 525 alacağına tabiki 5C almalısın

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bataryayı neden değiştirmiyorsun ki? :)
Lumia 525 alacağına tabiki 5C almalısın

Bataryayı değiştirmek bir çözüm değil bence. Çünkü sorun yazılımsal. 3100 mAh batarya var ve sabaha zor dayanıyor. Bütün tanıdığım Samsung sahipleri 1 sene sonra bataryayı değiştirmek zorunda kalıyorlar. Sıkılıdaım batarya sorunundan. Önceden de bunu yapmıştı battery doctor ı kurunca düzelmişti. Şimdi o da yetmiyor.

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle bataryayi değiştirmeyi dene. Duzelmezse 525 ve iPad çok iyi bir kombinasyon olur.