Yardım Yeni aldığım HDD´yi takınca windows yüklü ssd´mi okumuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GRunBrh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GRunBrh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar, yeni bir seagate barracuda 1TB lık bir hdd aldım. Fakat bu harddiski bağladığımda windows yüklü ssd mi okumuyor ve bende bilgisayarın giriş ekranında kalıyorum. Bios a tıkladığımda entering bios ta kalıyor ve birkaç dakika beklemem rağmen açılmıyor.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Öncelikle merhabalar, yeni bir seagate barracuda 1TB lık bir hdd aldım. Fakat bu harddiski bağladığımda windows yüklü ssd mi okumuyor ve bende bilgisayarın giriş ekranında kalıyorum. Bios a tıkladığımda entering bios ta kalıyor ve birkaç dakika beklemem rağmen açılmıyor.
ssd yi çıkarıp biosa girip bakın hdd yi okuyormu. Eğer okuyorsa güç yetmiyor olabilir diyicem ama nasıl yetmesin. Başka sata portlarına takmayı deneyin güç kablolarını kontrol edin.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bir önerim var, sadece ssd'in takılıyken biosa gir, ve sistemin nereden açılacağı bir ayar olacak, bul onu, orda öncelik olarak ssd'ni seç (zaten seçili değil midir? Deme sisteminde sadece ssd olduğu için otomatik onun üzerinden açıyor olabilir).
Muhtemelen bilgisayar sistemi hdd üzerinden başlatmaya çalışıyor.

GRunBrh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hepinize teşekkürler dediğiniz çoğu şeyi denedim hatta ssd nin sata kablolarını da söküp sadece hdd yi taktım fakat entering bios ta kalıyor ve hiçbir tepki vermiyor. Sanırım iade yapacağım

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Öncelikle hepinize teşekkürler dediğiniz çoğu şeyi denedim hatta ssd nin sata kablolarını da söküp sadece hdd yi taktım fakat entering bios ta kalıyor ve hiçbir tepki vermiyor. Sanırım iade yapacağım
hdd de sorun vardır büyük ihtimalle. İade edip yenisini alabilirsiniz.