Yeni ADSL tarifeleri açıklandı

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Uzun süredir indirim yapılmayan ADSL tarifelerinde yapılan yeni düzenleme ile büyük değişiklikler yapıldı.

Sınırlı ve sınırsız paketlere ek olarak herhangi bir hız garantisi verilmeyen esnek paketler de seçenekler arasına eklendi. Esnek paketlerde hız garantisi bulunmuyor. Maksimum 8 MBit'e kadar hıız seçeneği sunuluyor. Kullanıcının bağlı bulunduğu santralin durumuna göre hız otomatik olarak verilecek.

Toptan fiyatlaır açıklayan Türk Telekom, son kullanıcı fiyatlarını servis sağlayıcılara bıraktı. Fiyatların yaklaşık olarak şöyle olması bekleniyor: 4 GB kotalı paketin fiyatı 29, 6 GB kotalı paketin fiyatı ise 39 TL olarak belirlendi. Sınırsız paketler ise 49 TL'den satılacak.

Esnek paketlerde Adil Kullanım adı altında eklenen özel bir madde ile eğer kullanıcı 15 GB veri kullanımını aşarsa hızı otomatik olarak 512 MBit'e düşecek. Bir sonraki ayda ise hızı normale döndürülecek.

İşte Türk Telekom'un açıkladığı toptan satış fiyatları. Servis Sağlayıcı firmaların bu fiyatları son kullanıcıya nasıl yansıtacağı için henüz netlik kazanmadı:

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kaynak varmı acaba kesinlik için ???

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ne farketti şimdi.türk telekomun yapacağıda en fazla bu kadar olur.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Bir kampanya falandır bu.Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Kampanya bitince tokatlamaya başlar gene.Ttnet adama yedirirmi böyle interneti :D

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
downloadçılar, torrentçiler s.çtı bez getirin :D:D:D:D:D:D

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Açıkcası Bende öyLe dü$ünüyorum ;)

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
al-sat ve ip seviyesi... ne demek şimdi anlamadım ??biz hangisine göre para verecez??

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
15 gb tı geçersen sürün...
Yani download edecem film isdirecem dizi indriecem oyun indirecem diyorsanız TTNet in siz kötü bir sürprizi var :D

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2

İşte Türk Telekom'un açıkladığı toptan satış fiyatları. Servis Sağlayıcı firmaların bu fiyatları son kullanıcıya nasıl yansıtacağı için henüz netlik kazanmadı:

servis sağlayıcılarının fiyatı yani bular.yine son kullanıcıya bişey çıkmamış gibi

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bunlara vergiler ve servis sağlayıcılarının karları dahil değil

en sondaki 8 mb a kadar limitsiz 49 tl olacakmış herşey dahil(vergiler,servis sağlayıcı karları)

laztopak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiçbir fark yok gibi nerdeyse... çok saçma bi ücretlendirme... şimdi bas bas reklamınıda yaparlar... "Avrupa'daki en hızlı internet Türkiye'de" diye...
Quik nete geçmek farz oldu...

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklı olan bu tarifeye geçmez zaten. 1 Mbt limitsizle 30 GB download yapıyorum zaten. 2 günde 15 dolacak 28 gün sürünecem. 512 değilde 1 Mbt e çekselerdi olabilirdi. Birde zaten bunlarda 8 garantisi yok. size ne gelirse. Santrale yakınsanız yaşadınız uzaksanız s.tınız :D benimki 150 mt 8.9 Mbt. sinyal alıyor ama 2 km olsa 1 mbt yine.

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
adszo.png

Ttnet Fiyat eski gibi :D

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
servis sağlayıcıları indirimi fiyatlarına henüz yansıtmadılar

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
TTNET böyle bir uygulamaya geçmişse hemen iptal ederim nedemek kardeşim 15 GB geçersem 512 Kb yok ya .Ben para veriyorum sana telekom senin patronum benim iptal ederiz çökersin.Adaletmiş yerim senin adaletini paranı zaten vermiyormuyuz parayı veren düdüğü çalar.Vallah ben Downloadımı yaparım eğer ki 15GB dan sonra baktım hızım düştü mahkemede ödeşiriz artık sözleşmem elimde nede olsa:)

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Uzun süredir indirim yapılmayan ADSL tarifelerinde yapılan yeni düzenleme ile büyük değişiklikler yapıldı.

Sınırlı ve sınırsız paketlere ek olarak herhangi bir hız garantisi verilmeyen esnek paketler de seçenekler arasına eklendi. Esnek paketlerde hız garantisi bulunmuyor. Maksimum 8 MBit'e kadar hıız seçeneği sunuluyor. Kullanıcının bağlı bulunduğu santralin durumuna göre hız otomatik olarak verilecek.

Toptan fiyatlaır açıklayan Türk Telekom, son kullanıcı fiyatlarını servis sağlayıcılara bıraktı. Fiyatların yaklaşık olarak şöyle olması bekleniyor: 4 GB kotalı paketin fiyatı 29, 6 GB kotalı paketin fiyatı ise 39 TL olarak belirlendi. Sınırsız paketler ise 49 TL'den satılacak.

Esnek paketlerde Adil Kullanım adı altında eklenen özel bir madde ile eğer kullanıcı 15 GB veri kullanımını aşarsa hızı otomatik olarak 512 MBit'e düşecek. Bir sonraki ayda ise hızı normale döndürülecek.

tabloda limitsiz 1mb paket 30 lira, söylediğiniz ise 50 lira? ben mi anlamadım çelişki mi var?

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
1mb 4 gb kotalı nın fiyatı ne şimdi
15 Gbı geçince ne oluyor ben anlamadım

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tablodaki turk telekomun servis sağlayıcılarına verdiği fiyatlar servis sağlayıcıları buna kendi karlarını koyacaklar ve asıl fiyat ortaya çıkacak.bu fiyatlar bizi ilgilendirmiyo.en sondaki 8192'e kadar limitsiz paket kullanıcılara 49 ytl olarak sunulacakmış diğerlerinide siz hesaplayın

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1mb 4 gb kotalı nın fiyatı ne şimdi
15 Gbı geçince ne oluyor ben anlamadım
fiyat henüz belli değil ama tahmini 20-22 tl arası olur.
8192'e kadar paketini seçersen 15 gb lık kotayı geçersen hızın 512 mb a düşüyor sonraki ay tekrar eski hızına dönüyor

deli rüzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fake haber, türk telekom ile görüştüm 4 kere böyle bir indirim 2009 sonuna kadar söz konusu değil dediler.

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
IP seviyesi veri akış erişimi modeli sanırım esnek paket fiyatları oluyor..
al-sat ,Toptancılar ıcın fıyatlar.:D son kullanıcı ıcın olsaydı guzel olurdu.
TTNET 'i saygıyla anıyoruz :D

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türk Telekom'dan Erem Demircan yaptığı sunumda bu fiyatların son kullanıcıya nasıl yansıyacağını da açıkladı. Yeni tarifeler şöyle:

8 MB 4GB KOTA 29 TL
8 MB 6GB KOTA 39 TL
8 MB SINIRSIZ * 49 TL

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
IP seviyesi veri akış erişimi modeli sanırım esnek paket fiyatları oluyor..
al-sat ,Toptancılar ıcın fıyatlar.:D son kullanıcı ıcın olsaydı guzel olurdu.
TTNET 'i saygıyla anıyoruz :D

bence al-sat bizim için çünkü fiyatlar daha pahalı :P

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1