Yeni açılan inceleme kanalı (Yapılan her yorum çok değerli)

Yigitgencer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Herkese iyi akşamlar, 4 Mayıs 2020 tarihinde açmış olduğum YouTube kanalı var ve ben bu YouTube kanalında inceleme yapmak istiyorum ve birkaç araştırmadan sonra markaların inceleme için ürün gönderdiğini gördüm, acaba ben markalar ile nasıl anlaşma yaparım bu fikirlerde hiç tecrübem yok. Herkesin fikri çok önemli özellikle @Hakkı Alkan

• Beğen
Reactions: bwr
Reaksiyon puanı
10,327
Herkese iyi akşamlar, 4 Mayıs 2020 tarihinde açmış olduğum YouTube kanalı var ve ben bu YouTube kanalında inceleme yapmak istiyorum ve birkaç araştırmadan sonra markaların inceleme için ürün gönderdiğini gördüm, acaba ben markalar ile nasıl anlaşma yaparım bu fikirlerde hiç tecrübem yok. Herkesin fikri çok önemli özellikle @Hakkı Alkan
Hakkı Alkan'a rakip olmuşsun, yardım eder mi?! :)

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Öncelikle belli bir deneme videosu hazırlaman lazım mesela ... Kutu açılışı vb. Tabii ki ilginç olması da gerekiyor. Mesela bu konuda çok profesyonel bir kişi göstereyim. TheRelaxingEnd
Bu adamın bir başarısı olmuş, ardından MSI, Razer gibi markalar ürünlerini tanıtması için bu adama gönderiyor. Yani kısacası en başta kendiniz konseptinize uygun şeylerle başlayıp kendi imkanlarınızı kullanmanızı lazım. Daha sonra sizin iletişime geçmenizi bırakın, eğer yeteri kadar etkileşim alırsanız markalar size kendileri göndermek isteyecektir.

Yigitgencer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle belli bir deneme videosu hazırlaman lazım mesela ... Kutu açılışı vb. Tabii ki ilginç olması da gerekiyor. Mesela bu konuda çok profesyonel bir kişi göstereyim. TheRelaxingEnd
Bu adamın bir başarısı olmuş, ardından MSI, Razer gibi markalar ürünlerini tanıtması için bu adama gönderiyor. Yani kısacası en başta kendiniz konseptinize uygun şeylerle başlayıp kendi imkanlarınızı kullanmanızı lazım. Daha sonra sizin iletişime geçmenizi bırakın, eğer yeteri kadar etkileşim alırsanız markalar size kendileri göndermek isteyecektir.
Tamam bende biliyorum, ama doların 7,72 olduğu günlerde bunu yapmak kolay mı? sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman hodri meydan diyelim! :D
@Hakkı Alkan sakın bu konuyu görmesin :):):):):):)

• Beğen

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Tamam bende biliyorum, ama doların 7,72 olduğu günlerde bunu yapmak kolay mı? sizce
Önemli olan zoru başarabilmek. Youtuber olmak da böyle birşey. Yani önce belli bir etkileşim ve çevre kazanmanız gerek. Mesela kullandığınız bir aletin uzun kullanım testi gibi en basitinden. Böyle böyle ufak adımlarla etkileşim kazanırsınız. Zaten ortaya iyi bir iş çıkarırsanız insanlar abone olmayı esirgemeyecektir.

Yigitgencer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Önemli olan zoru başarabilmek. Youtuber olmak da böyle birşey. Yani önce belli bir etkileşim ve çevre kazanmanız gerek. Mesela kullandığınız bir aletin uzun kullanım testi gibi en basitinden. Böyle böyle ufak adımlarla etkileşim kazanırsınız. Zaten ortaya iyi bir iş çıkarırsanız insanlar abone olmayı esirgemeyecektir.
Tabikide insanların ilgi alanı olan videolar yükleyince 1 ayda 30 abone olabildim. Bu linkteki kanala yani benim kanalıma bakıp yeni videolar için tavsiye verirmisiniz en azından şimdilik böyle ilerleyelim dimi?

• Beğen

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Tabikide insanların ilgi alanı olan videolar yükleyince 1 ayda 30 abone olabildim. Bu linkteki kanala yani benim kanalıma bakıp yeni videolar için tavsiye verirmisiniz en azından şimdilik böyle ilerleyelim dimi?
Hocam gerçekten kaliteli, düzgün videolar çekmişsiniz. Özellikle en çok görüntülenme alan videonuza bakarsanız anlarsınız insanların daha çok ilgi alanı olan şeyleri :). Çizginizi bozmamanızı öneriyorum. Websiteniz de güzel kısacası en çok izlenen videonuza benzer videolar yaparsanız dikkat çekilir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Donanım incelemek zorunda değilsin. Kimse de sana ürün göndermeyecek. Adam hes kodu nasıl alınır diye video yapıyor 1 ayda 52 bin izleniyor. Hayat donanımdan ibaret değil.

Ayrıca crackli içerik paylaşırsan para kazanman açılmaz.

Ayrıca crackli içeriği meşrulaştırmak ve bunun yapılışını yaymak gibi bir rezilliği yapan birine kimse ürün göndermez

Hadi anlarım durumun yoktur crackli içerik kullanırsın. Meşru bir iş gibi bunu yaymak ne demek?

• Beğen
M

Murat Burç

SDN Okuru
Adobe premiere yerine davinci resolve var ki alemin en baba render programıdır.
Photoshop yerine gimp var.
OBS var.

Var oğlu var. Lisanslı içerikten kaçabildiğiniz kadar kaçın.

Resolveun studio versiyonu 300 dolar ( türkiyede 3000 TL) olmasa anında bir saniye durmadan alıcam.

1500 TL olsa yine alıcam ama 3000 TL çok ya.

• Beğen