Yemeksepeti Anadolu'da Büyüyor

Ecevit BIKTIM

Profesör
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Yemeksepeti,com hizmet ağını Adana, Denizli ve Konya ile genişletiyor, Türkiye'nin farklı illeri "online yemek siparişi" ile tanışmaya devam ediyor

Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, faaliyet gösterdiği şehirlere Adana, Denizli ve Konya'yı da ekledi. Yemeksepeti.com İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli ve Kıbrıs'tan sonra Adana, Denizli ve Konya'da da yemek siparişi alışkanlıklarını tamamıyla değiştirmeye hazırlanıyor. Yemeksepeti.com, yalnızca birkaç tıklamayla yüzlerce restoranın sunduğu binlerce seçenek arasından diledikleri yemeği sipariş verebilme olanağı ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.
Adana, Denizli ve Konya'da büyük bir ilgiyle karşılaşan yemeksepeti.com, hem kullanıcı hem de üye restoran sayısını hızla artırıyor. Yemeksepeti.com, pasta ve tatlıdan fast food'a, sandviçten pideye, köfteden pizzaya uzanan geniş seçenekleriyle, hizmet verdiği illerde online yemek siparişi kolaylığını taşıyor.
yemeksepeti_com_Logo1250509416.jpg

Türkiye ve Kıbrıs'ta 580.000'i aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunan Yemeksepeti.com, 3.250'nin üzerinde restorandan binlerce farklı çeşitte yemek alternatifi sunuyor.

Yemeksepeti.com, "Kredi kartınız bizi hiç ilgilendirmiyor" sloganıyla hizmet veriyor. Sipariş verilen yemeğin ücreti, restoranın kabul ettiği şekilde kapıda nakit, kredi kartı veya yemek çeki ile ödenebiliyor. Kurulduğu günden itibaren paket servis anlayışına yeni bir soluk getiren yemeksepeti.com'a üye olmak ve sipariş vermek için hiçbir ücret ödemek gerekmiyor.
Yemeksepeti.com üyeleri, restoranların gerçek fiyatları üzerinden sipariş verebildikleri gibi, yalnızca kendilerine özel sunulan indirim ve promosyonlardan yararlanma avantajını da yaşıyorlar. Siparişle birlikte "iyi pişsin", "ince hamur olsun" ya da "soğan istemem" gibi notlar da restorana kolaylıkla iletilebiliyor.

::
Yemeksepeti sitesini kullanıyor musunuz?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

amesfa

Dekan
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
63
Güzel ve kullanışlı bir site. Kampanyalar daha da hoş :)
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Daha yemek de yemedim, sitenin adı bile acıkmama yetti. :D
 

GKHNCKR

Profesör
Katılım
7 Mayıs 2009
Mesajlar
3,980
Reaksiyon puanı
47
Puanları
48
Evet çok güzel bir site. Dün akşam pc başından kalkıp bi şeyler hazırlamaya erindim. Girdim yemeksepeti.com'a. 5 dk'da üye oldum siparişi verdim. 40 dk yemeğim geldi. Siteyi kuran kişiyi tebrik etmek lazım. Sadece organizasyondan dünyanın parasını alıyor. Helal olsun..
 

beatkey

Asistan
Katılım
21 Eylül 2008
Mesajlar
344
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Milyon defa sipariş verdim ama o promosyonlardan bir kere bile kazanamadım. :D Ama hissediyorum kazanıcam, yakındır. :D
 

ahky

Profesör
Katılım
16 Kasım 2007
Mesajlar
4,548
Reaksiyon puanı
65
Puanları
48
dayaksepeti.com versiyonu vardı olacak o kadar da:)
 

blackshine

Öğrenci
Katılım
26 Ocak 2008
Mesajlar
47
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
markete gidip yiyecek birşeyler almaya bile üşenen, ben gibi göbekli yurdum insanları için muazzam bir ortam..

tokken girdiğimde bile acıktığım görülmüştür :)
 
Üst