Çok basit 3 maymun kuralı Bilmiyorum, Görmedim, Duymadım :mrgreen:Yemek demek ben demek..Ben de yemek konusunda profesyonelim..Ama hakkaten seviyorum...Kurufasulyeden,biber dolmasına,çiğ köftesine..kek,tatlılar,çeşitli balıklar..fırın yemekleri..
Yapmaktan ziyade lezzetine çok önem veririm..Evimde sayısız misafir ağırlamısımdır..Hatta Ramazanda neredeyse tüm gün misafirlerim vardı..Tabi bekar arkadaşlarım gelirlerdi...Önceleri insanlar garip karsılardı,Hatta çalıştığım okulda öğretmenler hünerlerimi anlatırdı..bayanlar gelip benden birşeyler sorarlardı..Yemekler hakkında konusurduk..Yemek yapmayı bir iş görmüyorum,sevdiğim bir hobimdir..Ama evlenirsem ne halt yiyecem bilimioyorum..Başıma bela olmasını istemiyorum..
Findukfaresi ilginç bir vakasınİnsan bulaşık yıkamayı nasıl sever, Allah bilir ütü yapmayıda seviyosundur
Valla öğrenci evinde bulaşıklar hep dert olmuştur,yemek yapmayı seven vardıda bulaşık yıkamayı seven yoktu.Bizde bazen yıkamaz atardık çöpe2 aylık bulaşık olunca üstündeki evrim geçirmiş bakteriler çıkmıyorduda
![]()