• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yemek yapmayı sever misiniz?

mekanrock

Asistan
Merak ettim yemek yapmayı sever misiniz?

Erkekler, yemek yaptığınızı duyanların size söyledikleri şeyler neler?

Yemek yapmayı çok severim. Bana bu soruyu sorduklarında "Dünyanın en iyi aşçıları erkeklerdir" derim.

Severim güzelde yemek yaparım.Arkadaşlardan çok laf işittim ama takmıyorum onları yukardaki arkadaşın da dediği gibi bende ''aşçılar erkek değil mi ?'' yada en azından ben aç kalmam bir şey olsa derim.

hiç sevmem şahsen
zaten bir makarna bir ymurta başka elimden gelen birşey yok

Zorda kalınca istersen sevme yemek yapmayı:D
Bu arada çok güzel pilav yaparım , yapıyodum :D Aradan geçen zamanda yapmayıda unutmuş olabilirim :D

Valla arada yapıyorum çorbadır pilavdır. :D

Ben yemek yapmıyorum :D
Çoğunlukla Eldekileri ısıtıp Tüketiyorum :D

ben sevmem yemek yapmayı yapılan yemeklerden geçinirm hep ama misafirm falan gelcekse döktürürm valla

her türlü yemegi yapabiliyorum ALLAH sükür :) herkesde begeniyor..
benim icin yemek yapmak hobby demek

İlk mesajımda yazmadım ama bende yemek yapmaya bayılıyorum :D Annem benim yaptığım yemekleri duyunca şaşırıp kalıyor :D Komşularım sayesinde ün yaptım bir çok kez yemeklerim ve tatlılarımdan konu açılıyor :) Komşularım alıştı artık benden gelebilecek her çeşit yemek ve tatlıya karşı artık şaşırmıyorlar :D Fırınım olsa pastalar, börekler daha neler yapcamda ah ah bi fırınım yok işte:D Üniversitede kız arkadaşlarımla ben sizden daha iyi yemek yaparım diye tartışmaya bile giriyorum kız arkadaşlarım bi gün yemek yapta yemeğe gelelim diyorlar:D Komşularım, arkadaşlarım sen neden bu bölümde okuyorsun sen aşçılık okusana diyorlar :)

Hiç unutmuyorum annem ziyaretime gelmişti geziyoruz falan burdaki büyük pazara da girdik ben bal kabağı gördüm anneme kabak tatlısı yapıcam dedim annemde bi yapmadığın o kaldı zaten demişti:D

Şöyle de küçük bi liste yapalım:happy:
Zeytinyağlı barbunya pilaki, sebzeli tavuk, börek, meyveli pasta, baklava, vs. vs. :whistling:

Memleket mesleği olmasından mıdır, ilgim midir bilemem. Ama hem yapmasını hem de yemesini severim. Değişik şeyler de denerim. Damak tadıma da güvenim tamdır... Bir hikaye gibi :"Herşey açlık hissi ile başladı. Derken yağ soğanla kavuştu, soğanlar utancından pespembe oldu. Ortamı yumuşatmak ve renklendirmek için domates kendini feda etti. Domatesi diğer fedakar sebzeler takip etti, muhabbete tat katmak için tuz araya girdi. Hepsi de bir güzel kaynaştılar........" Arkası yarın :)

Yemek demek ben demek..Ben de yemek konusunda profesyonelim..Ama hakkaten seviyorum...Kurufasulyeden,biber dolmasına,çiğ köftesine..kek,tatlılar,çeşitli balıklar..fırın yemekleri..
Yapmaktan ziyade lezzetine çok önem veririm..Evimde sayısız misafir ağırlamısımdır..Hatta Ramazanda neredeyse tüm gün misafirlerim vardı..Tabi bekar arkadaşlarım gelirlerdi...Önceleri insanlar garip karsılardı,Hatta çalıştığım okulda öğretmenler hünerlerimi anlatırdı..bayanlar gelip benden birşeyler sorarlardı..Yemekler hakkında konusurduk:)..Yemek yapmayı bir iş görmüyorum,sevdiğim bir hobimdir..Ama evlenirsem ne halt yiyecem bilimioyorum..Başıma bela olmasını istemiyorum..

Yemek demek ben demek..Ben de yemek konusunda profesyonelim..Ama hakkaten seviyorum...Kurufasulyeden,biber dolmasına,çiğ köftesine..kek,tatlılar,çeşitli balıklar..fırın yemekleri..
Yapmaktan ziyade lezzetine çok önem veririm..Evimde sayısız misafir ağırlamısımdır..Hatta Ramazanda neredeyse tüm gün misafirlerim vardı..Tabi bekar arkadaşlarım gelirlerdi...Önceleri insanlar garip karsılardı,Hatta çalıştığım okulda öğretmenler hünerlerimi anlatırdı..bayanlar gelip benden birşeyler sorarlardı..Yemekler hakkında konusurduk:)..Yemek yapmayı bir iş görmüyorum,sevdiğim bir hobimdir..Ama evlenirsem ne halt yiyecem bilimioyorum..Başıma bela olmasını istemiyorum..
Çok basit 3 maymun kuralı Bilmiyorum, Görmedim, Duymadım :mrgreen:
Sıkışınca zaten Türk yapısı gereği tüm maharetler ortaya seriliyor malum :D

pratik yemekleri öğrenmekte fayda var.. 1 yemek için akşama kadar uğraşmak bana göre değil..

yemek yapmayı severim ama bulasıkları hic sevmeme

benim yeemk yaptımı duyanlar sole diyor Diyerleri yasıyomu :D

Yemek yapmayı severim lakin bulaşık yıkamayı sevmem:) bulaşığı düşündükçe yemek yapmayasım geliyor...

ben de temizlik hastası bi insan olarak öğrenci evimde bulaşık yıkamayı daha çok seviyorum. eve misafir davet etmedikçe yemek yapmak bana göre değildr

Findukfaresi ilginç bir vakasın :D İnsan bulaşık yıkamayı nasıl sever, Allah bilir ütü yapmayıda seviyosundur :D
Valla öğrenci evinde bulaşıklar hep dert olmuştur,yemek yapmayı seven vardıda bulaşık yıkamayı seven yoktu.Bizde bazen yıkamaz atardık çöpe :D 2 aylık bulaşık olunca üstündeki evrim geçirmiş bakteriler çıkmıyorduda:innocent:

Findukfaresi ilginç bir vakasın :D İnsan bulaşık yıkamayı nasıl sever, Allah bilir ütü yapmayıda seviyosundur :D
Valla öğrenci evinde bulaşıklar hep dert olmuştur,yemek yapmayı seven vardıda bulaşık yıkamayı seven yoktu.Bizde bazen yıkamaz atardık çöpe :D 2 aylık bulaşık olunca üstündeki evrim geçirmiş bakteriler çıkmıyorduda:innocent:

ben de biraz temizlik düzen takıntısı var mutfağı pis görmeye dayanamıyorum napiiimm...hatta yemek yaptığım ender zamanlarda da eş zamanlı olarak bulaşık yıkarım. yemek yaparken kirlettiğim kapları bıçağı doğrama tahtasını falan yıkarım

ütü yapmayı da severim ama çok fazla ütülenecek kıyafetim olmuyor

İdeal ev arkadaşısın yani :)Gerçi bayansın normaldir :)Ben henüz ideal erkek ev arkadaşı tanımadım, bazı şehir efsaneleri var ama biz görmedik :)

yemek yapmadığım için ideal ev arkadaşı sayılmam bana da yemek yapan birileri lazım. eve çıkacam

Sen temizlik ve bulaşıktan yırtıyon :DYemek yapan birilerine rahat bulursun.

içli kofteden tutunda lazanyaya kadar butun yemeklerden yaparim.ama gelin gorun ki sevmiyorum yemek yapmayi :(

ben çok severim yemek yapmayı fakat pek çok çeşit bilmem yumurta patates kızartırım makarna ufak tefek yemekeler

yemek yaparken ordan oraya malzeme almak için gidersin ya en hoşuma giden bölüm odur ben malzemelri hazırlamam ordan oraya gider alırım zaten arada bi annemi evde bulamaınca yemek yaparım :D

herşey mecburiyetle başladı. yemek yemem lazım yoksa öleceğim diye başladım işe :D
sonra bi gariptir iyi hissetmeye başladım, hoşuma gitti birde baktım aşçı olup çıkmışım.
ii yemek yaparım bende yani. o an evde ne varsa ya onlara uygun bir tarif yada olanlardan birşeyler uydururum. uydurduklarımı yemek daha zevkli çünkü arkadaşlarla yeme esnasında o yemeğe isim bulma geyiği sardımı süper oluyor.

özellikle kahvaltı tabağım meşurdur. :D