Trrrek Çillo karabasan
Profesör
arkadaşlar ben yemeden duramıyorum sürekli açım ve aç hissediyorum artık ailem kızmaya başladı sırf dikkat çekmek için uydurduğumu söylüyorlar ne yapabilirim sizce bu konuda önüme yemek gelincede yerim
Kilolumusun? Benim özel bir yeteneğim var 35 kiloyum ve midem sürekli güç tasarrufu modunda çalışıyor. 4 Dilim pizza yiyince karnım ağrıyor kalkmakta zorlanıyorumarkadaşlar ben yemeden duramıyorum sürekli açım ve aç hissediyorum artık ailem kızmaya başladı sırf dikkat çekmek için uydurduğumu söylüyorlar ne yapabilirim sizce bu konuda önüme yemek gelincede yerim
38 kiloyum benKilolumusun? Benim özel bir yeteneğim var 35 kiloyum ve midem sürekli güç tasarrufu modunda çalışıyor. 4 Dilim pizza yiyince karnım ağrıyor kalkmakta zorlanıyorum![]()
vede asla kilo almam aksine boyum uzar şuan boyum 1.68Kilolumusun? Benim özel bir yeteneğim var 35 kiloyum ve midem sürekli güç tasarrufu modunda çalışıyor. 4 Dilim pizza yiyince karnım ağrıyor kalkmakta zorlanıyorum![]()
Yine iyi yani zayıfsın kilolu olsan daha kötü olurdu.38 kiloyum ben
??????Su tümetimine dikkat et. Hem tokluk hissi uyandirir.
35 38 kilo mu neredeyse çeyreğim kadarsiniz ? yasiniz kucuk gelisim cagindasiniz saglikli beslenin hafif kilolu olmak öldürmez. İyidir vitaminsiz kalmazsiniz.
Ballı mışuanda canım ballı lahmacun çekti![]()
Evet??????
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ballı mı
Yanına ballı ayranda istermisin?
Bal şifa olsun yarasın
siz dalga geçtiğimi zannediyorsunuz ama lahmacunun arasına bal peteği koyup yerimYanına ballı ayranda istermisin?
O da bişeymi yaş 13 boy 1.38 kilo 351.68 boy 38 kilo mu ?? ve ailen fircaliyor yemek yiyorsun diye ? bence yemelisin ?
Bende at sütü içer ve çiğ et yerimsiz dalga geçtiğimi zannediyorsunuz ama lahmacunun arasına bal peteği koyup yerim
O da bişeymi yaş 13 boy 1.38 kilo 35
Keşke senin yerinde olsam ben nefes alsam bile kilo yapıyor ?Ne kadar yesemde kilo almıyorum
Bide bana sor :/ Dershanem var tek başıma gidiyorum otobüs beni almayacak diye korkuyorum yok 9 yaşındaki çocuk otobüse tek biniyo1.38 ne yav XD
yaşa göre biraz az ama yine orantılıO da bişeymi yaş 13 boy 1.38 kilo 35
Fizik kuralları ?1.68 boy 38 kilo mu ?? ve ailen fircaliyor yemek yiyorsun diye ? bence yemelisin ?
8.sınıf öğrencisi o kadar küçük olmaz bence. Yaşınız büyük diye küçükleri bu kadar küçük düşüremezsin.yaşa göre biraz az ama yine orantılı![]()
İlk cümleyle ikinci cümle arasında bağlantı kuramadım kardeşim kusura bakma.8.sınıf öğrencisi o kadar küçük olmaz bence. Yaşınız büyük diye küçükleri bu kadar küçük düşüremezsin.
8.sınıf öğrencisi o kadar küçük olmaz bence. Yaşınız büyük diye küçükleri bu kadar küçük düşüremezsin.
Tamam bende saygı duyarımda mesela 1.38 boy da 8.sınıf öğrencisi için çok küçük. Biraz değil.Ne alâka şimdi adam fikrini söyledi uyar uymaz bunun yaşla ne ilgisi var
Bence de hatta yerinde olsam özür dilerdimTamam bende saygı duyarımda mesela 1.38 boy da 8.sınıf öğrencisi için çok küçük. Biraz değil.
Not: Konuştukça batıyorum özür dileyeyimde geçsin![]()