Yediğim ban hakkında

  • Konuyu başlatan Servous v2
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

Servous v2

SDN Okuru
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Boş konu açmak istemezdim, ancak millet sanki benim ban yememi bekliyor gibi ban yedikten sonra profilim olsun + discord üzerinden olsun bana sallamasyon yaparaktan sürekli rahatsız ettiler. Onun için bir açıklamada bulunmak istiyorum. Yanlış bilmiyorsam eğer banlı üyeler sanırım bu kategoride hesap girişi yapmadan konu açabiliyorlar.

Screenshot

Ban yememe sebep olan içerik bu. Ben hiç kimseye özelden kasıtlı olarak hakaret etmedim. Arkadaş çevreleri kendi arasında samimiyeti oldukları için bu tarzda konuşabilir. Bende kendi arkadaşımla böyle konuştum o da sanırsam beni rapor etmiş ve banlandım. Banlanmama bir şey demiyorum, elbet her yerin bi kuralı vardır ona eyvallah der geçerim. Ancak banlanan bir üyenin profilinde boş yapacak kadar düşen arkadaşlara sadece acıyorum, ve arkadaşımı doğru seçememişim. Arkadaşınızı seçerken düzgün arkadaşlar seçin, sonra üzülmenize sebep olmasın. İyi günler.
 
S

Servous v2

SDN Okuru
Hocam ona lafım yok. "Ancak banlanan bir üyenin profilinde boş yapacak kadar düşen arkadaşlara sadece acıyorum, ve arkadaşımı doğru seçememişim. Arkadaşınızı seçerken düzgün arkadaşlar seçin, sonra üzülmenize sebep olmasın. İyi günler." Bunu demek için konu açmıştım.
 
Üst