Yedekleme programı

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaslar ben bılgısayarıma format attıktan sora kendımın ıstedım programları yuklemekten sıkıldım ve bılgısyarıma formatatmayısevmıyorum . formatattıktan ve kendı sahsı programlarımı yukledıkten sora bı yedeklemı proramları bulup bılgısayrım format ıhtıyacı olduzamn format yerıne bu yedekledıklerımı kurup o eskı halıne donmesını ıstıorum bole bısy ıste ya ınsallah anlatabılmısmıdır yanı kısacası yedekleme programı arıyorum . ben windows 7 kullanıyorum yardım edersenız sevınırım

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Balık değiştirildi, konu taşındı...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bunun için altenatif bir sürü yazılım var.Mesela Acronics True İmage programı.

PC'ye format atıp, istediğin programlarını yükledikten sonra Acronics True İmage programını kurup PCnin komple imajını alıyorsun ve o imajı CD ye aktarıp istediğin zaman kullanabiliyorsun.Seninde istediğin gibi PC de bir sorun oluştuğunda hemen o CD yi takıp imajını aldığın haline döndürebiliyorsun.

İnternette arama yaparsan nasıl kullanılacağını bulabilirisin.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Acronis veya ghost kullan bir çok sitede resimli anlatımı var

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bunun için altenatif bir sürü yazılım var.Mesela Acronics True İmage programı.

PC'ye format atıp, istediğin programlarını yükledikten sonra Acronics True İmage programını kurup PCnin komple imajını alıyorsun ve o imajı CD ye aktarıp istediğin zaman kullanabiliyorsun.İnternette arama yaparsan nasıl kullanılacağını bulabilirisin.

evet Norton Ghost kullanarakta imaj alınabiliyor..

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hiren's boot cd ile alternatiflerini sen belirle.