Yeah Galaxy S3 'ümü aldım :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
valla hocam darty dan hiç alışveriş yapmadım sen garantisini bir sor istersen gnede ama 2 yıl garantilidir samsung tarafından darty sıkıntılı cihaz satmaz güvenebilirsin
yok cihaz sıkıntılı olduğundan değil birara indirim oldu s2'de oda indirim falan değilmiş işlemci modeli farklı s2'lerde varmış piyasada fiyatın düşük olma nedeni oymuş acaba diyorum bundada öyle bir işlemci farklılığı falan mı var yada başka birşey ???

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
valla telefon gerçekten güzel ama dün gece kullanırken ilk defa telefonun donması sonucu bataryayı çıkartmak zorunda kaldım
olay gece saat 3.30-4.00 sıralarında şu şekilde vuku buldu
radyo dinlemekteydim aynı sırada notebook um la uğraşmaktaydım daha sonra telefonu aldım elime biraz oyunlara falan baktım sonra bi oyunu home tuşuna basarak arkaplana aldım sanırım daha sonra telefon ekranı beyaz-gri arası bi tonda kaldı radyo sorunsuz çalmaya devam ediyordu 1 dk ya yakın öyle kaldı home tuşuna uzun basınca çıkması gereken yer çıkıyordu ancak görev yöneticisi çalışmıyordu telefonun güç tuşuna bastım yeniden başlat dedim telefon yeniden başlatılıyor yazar konumda uzun süre bekledi sövmeler eşliğinde arka kapağı çıkartım içim giderek bataryayı çıkarttım ve yeniden başlattım telefonu
yaşadığım en kötü olay bu oldu
onun haricinde ara sıra widgetlere basmama rağmen bi tepki vermiyor tuşları kilitleyip tekrar açtıktan sonra düzeliyor
ha bide geçenlerde hangi uygulamadan-oyundan-tarayıcıdan çıksam tip-off adlı basketbol oyunu açılıyordu bunun sebebini de çözemedim
bunlar kötü deneyimlerimdi onun haricinde bi sorun yaşamadım telefonda nadir yaşanabiliyor kasmalar şarjı prizdeyken hızlı doluyor bilgisayar usb sinde biraz daha yavaş doluyor ama gayet iyi

HastasıymS3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle arkadaşa hayırlı olsun diyorum :)
Ben S3'e çıktığından beri hayranıyım .. Alıcam ama bazı sitelerde gerçekten kötü yorumlar okuyorum burayı da uzun süredir takip ediyorum S3 sahibi kişiler mevcut olduğundan hemen üye oldum size 2 tane sorum var , şimdiden teşekkürler ..

1- bir yerde şöyle yazıyordu 16 gb olarak aldığım s3 11 gb çıktı bu doğrumu sizce 16 gb yeterli mi ?
2- Telefonu Amerikadan bir akrababam getirecek acaba burda bir sorun yaşar mıyım ?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Samsung'a o kadar para vermeyin elinizde kalır :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sony ericsson olsun yeter :D

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
benım nokia 1661 fazlası ıle yetıyor s3 müş pehhh........

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla telefon gerçekten güzel ama dün gece kullanırken ilk defa telefonun donması sonucu bataryayı çıkartmak zorunda kaldım
radyo dinlemekteydim aynı sırada notebook um la uğraşmaktaydım daha sonra telefonu aldım elime biraz oyunlara falan baktım sonra bi oyunu home tuşuna basarak arkaplana aldım sanırım daha sonra telefon ekranı beyaz-gri arası bi tonda kaldı radyo sorunsuz çalmaya devam ediyordu 1 dk ya yakın öyle kaldı home tuşuna uzun basınca çıkması gereken yer çıkıyordu ancak görev yöneticisi çalışmıyordu telefonun güç tuşuna bastım yeniden başlat dedim telefon yeniden başlatılıyor yazar konumda uzun süre bekledi sövmeler eşliğinde arka kapağı çıkartım içim giderek bataryayı çıkarttım ve yeniden başlattım telefonu
onun haricinde ara sıra widgetlere basmama rağmen bi tepki vermiyor tuşları kilitleyip tekrar açtıktan sonra düzeliyor
ha bide geçenlerde hangi uygulamadan-oyundan-tarayıcıdan çıksam tip-off adlı basketbol oyunu açılıyordu bunun sebebini de çözemedim
bunlar kötü deneyimlerimdi onun haricinde bi sorun yaşamadım telefonda nadir yaşanabiliyor kasmalar şarjı prizdeyken hızlı doluyor bilgisayar usb sinde biraz daha yavaş doluyor ama gayet iyi

bilgisayarın usb sınden kaç saatte şarj oluyor

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Saat olarak saymadım ama sadece bilgisayar kullanarak şarj etmek pek mantıklı değil sadece bilgisayar kullanırken nasılsa telefon da yanınızdaysa bu arada bilgisayara takıp şarj olmasını sağlayabilirsiniz ama ben prizden şarj ediyorum

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Acaba donma kasma vs yaşıyormusun ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
konu hortlamış accık ama widgetlerin kilitlenmesinin nedenini yazayım arkadaşlar :D kilitlenmesinin sebebi sırf ramde boş alan açılsın diye hafızayı temizle tuşuna basmanız ya da bu işlemi gerçekleştiren yazılımları kurmanız :) bu arada jb yi mutlaka yükleyin inanılmaz hız kazanıyor şahsen bu kadarını beklemiyordum :D

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
animated_gifs_28_08.gif

:D

gif koleksiyonuma aldım bunu.. :D

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son zamanlarda yaşar oldum hatta suan mesaj yazmak için buraya tıklandığımda klavye geç açıldı bende 100 e yakın uygulama-oyun var muhtemelen ondan tek umudum jb. şu an olmadı bir format gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaskolu s3 var ama kırsam parasınımı veriyolar yenisinimi bilmiyorumm arka kapakta cizik degil camera camının kenarı catlak arkadaşlar s3 lerde bu sorun var bide telefonumu alalı 4 ay oldu şimdide şarj almıyor bu sorunda varmış araştırdım acil cvb layan olursa kasko sorumu sevinirim

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsung'un kendi mağazasında note2'nin fiyatı ne kadar bilen var mı?