Yeah Galaxy S3 'ümü aldım :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
31
Almıyorum kardeşim zorlamı :D :D :D
Para Bende Bok Gidip 2 Bin Liraya Alcamm :D
Bu ne arkadaş ya Para Var Huzur Yok! :D :D :D :D
lTt4z.gif

:D:D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Zaten almadın mı ? Hepsi yalan mıydı ? Sıkalım mı ? @El Padrino Baba.

Saygılar.
buyur hafız :D birisi kilit ekranından birisi ana ekrandan :D
biraz canın çeksin :D
99vly.png

99vm5.png

[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] senide gece gece rahatsız ettik Baba Kusura Bakma
Ben Arkadaşı Tatmin Edicek Resimleri Yükledim :D Sorun Kalmadı Hörmetler :p

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Eyvallah sorun değil.
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] yiğenim [MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION] ün yalan söylicek hali yok.Adam deneyimlerini bile paylaştı o kadar.Bi imla hatası oldu o kadar kafaya takılcak bir durum yok...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Telefonu distribütör garantisi ile almayacak arkadaşlar servis koşullarına çok dikkat etsin. Şakaya gelmez, başınızı çok ağrıtır. Telefonda bir sorun olduğunda Türkiye'de mi tamir oluyor, yurtdışına mı gönderiliyor, Türkiye'de ise nerde ne şekilde yapılıyor bilgisini iyi alın. 1600 altında satılan tüm s3'ler yurtdışı garantili, 1600 civarına satılan tüm telefonlar ithalatçı garantilidir (resmi ya da değil, önemli değil), distribütör değil. Yani telde bir sorun olduğunda Samsung Türkiye bakmaz, ithalatçı ya kendisi ya da anlaştığı firmalar bakar. Servis ağı çok kısıtlıdır.

Kafam rahat olsun derseniz 1850-1900 TL'ye kıyıp distribütör garantili alacaksınız (bkz: Samsung Türkiye-Distribütörler) İlle riske girecekseniz de gidin en ucuzunu alın. Sıfır olsun yeter, arıza çıkma olasılığı düşük bana göre. Ancak satarken sorun olacağı ve düşük fiyattan gideceği kesin.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun.Güle güle kullan
Sağ olasın hocam Allah Razı Olsun Darısı Başınıza :)

Eyvallah sorun değil.
@lordarcual yiğenim @SamsungGalaxyS3 ün yalan söylicek hali yok.Adam deneyimlerini bile paylaştı o kadar.Bi imla hatası oldu o kadar kafaya takılcak bir durum yok...
sıkıntı yok Baba Benim İçin :) Arkadaş içinde olduğunu sanmıyorum birbirimizi sevdiğimizden takılıyoruz :P
@El Padrino isterseniz cihazı kapatıp unboxing bile yapabilirim :D
aslında ilk başlarda niyetim vardı da heyecandan o an kenarlarındaki yapışkanları bile sustalı araba anahtarı ile açmıştım o derece yani :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Yok kardeşim gerek yok o kadarına.Ben inanıyorum sana :)

Bir kaç sorum daha olucak ! Bataryası kaç saat gidiyor ? Hiç kasma donma takılma yaşadın mı ? Günlük kullanımda tek elle kullanmak zorluyor mu ? (Büyüklüğünden dolayı) Hangi rengini tavsiye edersin ? Full HD videoları rahat oynatıyor mu ve telefona Full HD bir film atıp Full HD TV'ye bağlayıp film izledin mi telefon üzerinden ?

Daha aklıma geldikçe sorucam sana şimdilik bu kadar :D

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sorması ayıptır fiyatı nedir.Bende bir yakınıma getirtdim S3 den.İphone,Samsung ve Nokia Türkiye Distribütöründe Yakınlarım vasıtasıyla .bu nedenle soruyorum :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yok kardeşim gerek yok o kadarına.Ben inanıyorum sana :)

Bir kaç sorum daha olucak ! Bataryası kaç saat gidiyor ? Hiç kasma donma takılma yaşadın mı ? Günlük kullanımda tek elle kullanmak zorluyor mu ? (Büyüklüğünden dolayı) Hangi rengini tavsiye edersin ? Full HD videoları rahat oynatıyor mu ve telefona Full HD bir film atıp Full HD TV'ye bağlayıp film izledin mi telefon üzerinden ?

Daha aklıma geldikçe sorucam sana şimdilik bu kadar :D
şimdi yaşınızı bilmiyorum abi mi desem baba mı amca mı kayın peder mi bilemedim :D
cihazı pazar günü aldım o gün 3.5 4 saat sarjda durdu ve fullendi
batarya olayına gelince ilk haftaki batarya performansı değişir diye tahmin ediyorum çünkü gün geçtikce yaptığım işlemler aynı olsada biraz daha uzun ömürlü oluyor gibi
ilk günlerde yogun kullanmama ragmen 12 saate yakın çook rahat gitti
günlük kullanımım maximum 1 saat kendi interneti ile facebook twitter mynet sdn haber1903
mesajlaşmak yaklaşık günde 200 adet atıyorumdur
ekran ışığını kısık kullanıyoruum çok parlak ekranı olduğu için gözümü alıyor gece felan odada sanki lamba açıkmış gibi oluyor :)
arada oyun oynuyorum video fotograf muzik dinlemek derken 1 günü çıkartıyor
sadece müzik mesaj arama ise 1,5 2 günü çok ama çok rahat çıkartıyor:thumbup1:

kasma donma olayına gelince ne desem yalan olur hiç yaşamadım hani çihaz kasmıyor sanki normal makinedeki gibi alt tab yaparak 2 3 oyun arasında geziyorum oyunların isimlerinide yazayım bia2 free game açılımı brotherlı birseydi suan tam hatırlamıyorm game loftun oyunu sonra killer bean unlashed fr 2o12 açtım sıkıntısız 3ünde geziyordum

tek elle kullanmak konusuna gelince bende flip cover var arkaya kıvırıyorum kapagını onun icin sıkıntı oluyor ama flip coversiz kullanabiliyorum arada 2. el gerekiyor tabi :)

valla ben mavi rengini aldım niye diye sorarsanız beyaz rengini arkadaşım kullanıyor aynı şekilde beyaz flip cover var pek hoşuma gitmedi çok çabuk kirlenir hani birazda kaba gösteriyor gibi
ama mavi rengi biraz daha ağır duruyor daha gösterişli mavi flip coveri de aldınız mı ister istemez dikkat çekiyor masaya koyunca yan masalardan bile dikizliyorlar

bugün taksici ile gecen diyoloğu özetliyim kısaca
gülüm o ne bilgisayar mı?
samsung galaxy s3 abi dedim :D
adam anlamadım ama güzel birşeye benziyor dedi
bende benzediği için aldım dedim güldü :D
kaç para o melet dedi 2 bin dedim nabıyon sen diyo :D benim aylık ödemelerim o kadar diyo :D
abi dedim bunu herkeze söylüyorum sanada söylim sigara kullanıyormusun dedim
evet dedi
peki günde kaç paket içiyorsun dedim
1 ila 1.5 değişiyr dedi
ne kadarlık sigara içiyorsun dedim
8,5 dedi
o zaman 8.5x30 ne ediyor dedim
ben bilmem kafadan diyo
çarptık 255 çıktı sen keyfin için aylık sigara 255 lira veriyorsan bende keyfim için aylık 90 lira vermişim çok mu dedim bak orasıda doğru diyo :D
sonradan video açıp bi kaç özellik gösterdim felan bu ne ya diyo adam mynete girdi diyo benim ssk günlerimi sorgulatsak olurmu ondan diyo D: olur ama 1 lliranı alırım dedim gülüştük baktık manayla gülüm diyo harbiden siz hayatınızı yaşıyorsunuz hayat size güzel teknolojinin nimetleri diyo :D

ben bir film manyağı olarak günde en az 2 film izlerim komedi & aksiyon geceleri aksiyon izliyorum cihazdan hepsi 720 1080p oluyor sıkıntısız kasmadan donmadan açıyor heleki pup up play mi ne varya onunla daha bi şahana tam izlerken bildirim geliyor mesaj geliyor ufalt ekranı yaz mesajını devam et:)
2saat 45 dakikalık film izledim %78lerde iken % 45 lere inmişti hesap mukayesesini sen yap :)

hmdı kablosu ile baglayıp led tv den de seyrettim gayet keyifli oluyor laptop külfetinden kurtarıyor insanı benim tavsiyem almanızdan yana olur parasına göre cihaz şahane

bazı eksi yönleri de var yok diyemem örneğin cihazın boyutuna göre sesi doyurucu ve tatmin edici değil gibi mutfakta çalsın yatak odasında duyuluyor o ayrı mesele ama hani beni tatmin etmedi kulaklığı da öyle bir sennheiser cx200 kullanıcısı olarak hoşnut olmadım diyebilirim işin aslı

2. eksi yönü sanki bazen bizi izleyen göz tam stabil çalışmıyor gibi buna ortamın ışığı felan çok etkili oluyor şahit oldum bizzat

3.yönünü bulamadım benim şuanlık izlenimlerim bu kadar daha da olursa yazmaya çalısırım edebiyatım ve yazımım pek fazla iyi olmaya bilir kusuruma bakmayasın :)

Sorması ayıptır fiyatı nedir.Bende bir yakınıma getirtdim S3 den.İphone,Samsung ve Nokia Türkiye Distribütöründe Yakınlarım vasıtasıyla .bu nedenle soruyorum :)
benim kredi kartımın limiti 500 tl olduğu için evkurdan aldım hocam
24 taksit aylık 92 tl ödemem var 2,199 a geldi bana :)
teknosa vs yerlerdede 1 999 2 bin diye biliyorum :)

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Maşallah bu evkurda Değişik bi yapılaşma 1.800 tl ye Getiriyor Distribütörü :D

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tanıdık sağ olsun ben direk 1.800 tlye getirdim.Kdv yok :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Eyvallah yiğenim sağolasın.Çok aydınlattın beni.O kadar para vericez sonradan pişman olmak istemiyor insan.

Bende film izlemeyi çok severim.Ve laptopu tv ye baglayıp uğraşmaktan bıktım.S3 ü almak istememdeki en büyük etken çok güzel bir medya oynatıcı olabilir benim için.Önce PC ye indirip sonra telefona atıp TV den rahat rahat izlerim.Bazen canım TV de izlemek istemeyince bile uzanırım yatağımda öyle izlerim filmimi.4,8 ekran çok keyifli olur bence.

Bu arada bana peder de:thumbup1:

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah yiğenim sağolasın.Çok aydınlattın beni.O kadar para vericez sonradan pişman olmak istemiyor insan.

Bende film izlemeyi çok severim.Ve laptopu tv ye baglayıp uğraşmaktan bıktım.S3 ü almak istememdeki en büyük etken çok güzel bir medya oynatıcı olabilir benim için.Önce PC ye indirip sonra telefona atıp TV den rahat rahat izlerim.Bazen canım TV de izlemek istemeyince bile uzanırım yatağımda öyle izlerim filmimi.4,8 ekran çok keyifli olur bence.

Bu arada bana peder de:thumbup1:
lafı bile olmaz bu zamana kadar sizden ve forumdan çok şey ögrendim en başından android nedir ögrendim :)
deneyimlerimi tabi paylaşacağım bilgi paylaştıkça çoğalır ama peder şunu söylim canımı alın paramı almayın paramı asla paylaşmam :D :D :D
haliyle 2 bin lira da az para değil
inanın bana gerçekten daha cihazı normal kullanmaya başladığınız anda verdiğiniz paranın değdiğine inanacaksınız
yalnız içinden hdmı kablosu çıkmyor bilginize benim önceki cihazım sony ericssondu xperia serisinden :D içindeki hmdı kablosunu satarken arkadaşa vermedim kendime sakladım :D
en azından orjinal ve sağlam kablo :D
bağlıyorum tv ye akıp gidiyor zaman külfetsiz işe koyun tv standına izlemeye devam

internette gördüm bir çok pc ye bağlanıp cihaz ile yönetimini de sağlaya biliyorsunuz :)
hele ki 2 tane aynı cihazda arka kasalarını değğdirip fotograf göndermek felan gerçkten güzel ve cezbedici

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefondan çıkdı o makina farklı boyutların makinası :D

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı Günlerde Kullan kardesimm İnan süper bir cihazz Bikere İnceledim sonra elime s2 imi aldım oyuncak gibi geldi s3 gercekten Bi harikaaaa

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yalnız başlıkta önceki s3 konularına göre bayağı tuttu :laugh: Ekran görüntüsünü Paylaşıcam ozaman yorumları esirgemeyin :cool:

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Heee bide hava durumuna girdiginizde ekranın sağ alt köşesindeki değişik pixsel renkleri çıkıyor sizde de var mı?

20kbsjs.png
burda sağ alt bölgelerde kötü gösteriyor ekran sizdede varmı kare kare mavi ton gibi seyler var

Reaksiyon puanı
2,148
Resimlerle dönmez inci sözlüğe, küfür falan edilirse dönebilir :)

Zaten aşırı resim kullanınca tadı kalmayacaktır :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
2.'ye güvendim pişman olmadım. Emin ol.
valla bilemedim okadar para vereceğim sonuçta yalan olsun istemem
[MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION] ağacım darty'den alabilirim ama bu fiyat düşüklüğü telefonla ilgili bir düşüklükten kaynaklanmıyor dimi çünkü bir ara s2 için aynı muhabbet olmuştu daha düşük fiyata satılmıştı onunda işlemcisi biraz daha düşükmüş diye okumuştum burada forumda acaba yine aynı olay olabilir mi ?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
valla bilemedim okadar para vereceğim sonuçta yalan olsun istemem
@SamsungGalaxyS3 ağacım darty'den alabilirim ama bu fiyat düşüklüğü telefonla ilgili bir düşüklükten kaynaklanmıyor dimi çünkü bir ara s2 için aynı muhabbet olmuştu daha düşük fiyata satılmıştı onunda işlemcisi biraz daha düşükmüş diye okumuştum burada forumda acaba yine aynı olay olabilir mi ?
valla hocam darty dan hiç alışveriş yapmadım sen garantisini bir sor istersen gnede ama 2 yıl garantilidir samsung tarafından darty sıkıntılı cihaz satmaz güvenebilirsin