Yeah Galaxy S3 'ümü aldım :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sonrada bir daha giremezsiniz, nasıl fikir? :D
YP6O.gif

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun :) 2.5 haftadır kullanıyorum ve memnunum eminim sende memnun kalacaksın :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

dogussengun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dartyden 1800 e almak varken teknosadan niye 2000 e aldın onu anlıyamadım güle güle kullan
kardeş darty'le teknosanın servisi ve anlayışı çok faqrklı teknosa daha köklü bir firma ve daha destekçi bende teknosadan aldım 8 haziranda zaten benim aldığımda heryerde 2000 ve üstüyde aldıktan 5 gün sonra 1800 ve altına düştü.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
hayırlı olsun arkadaşım bende almayı düşünüyorum paraya nasıl kıyacağım sadece onu düşünüyorum bide şuan indirimde olduğu bir yer var mı s3'ün ?

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hayırlı olsun.Diğer arkadaşlara ekliyorum apple'dan şaşmayın.samsung'a 2000 lira gibi bir mebla verilmez zira değerini çok çabuk kaybediyor.naçizane görüşümdür.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ya beyler S3 almama az kaldı.Uzunca bir süredir S3 konularını takip ediyorum kullanıcıların yorumlarını okuyorum ancak telefonun ekranı çok hassasmış ya.Bir arkadaş koruyucu cam filmi takarken çatlamış camı.Ve cam kırılması ve çatlamasıyla ilgili had safhada şikayet var internette.Sizin görüşleriniz nelerdir sayın S3 kullanıcıları.Ekran hassaslığı ne durumda ve kamerası kötü diyorlar.İnanmıyorum kamerasının kötü olduğuna ama sizdende duymak isterim doğrusunu.Birde ekran güneş ışığı altında nasıl gözüküyor.Aşırı bir sorun yaratıyor mu ekran, güneş ışığı altında ? Şarjı nasıl gidiyor ? Ve benzeri konularda şikayetleriniz-memnuniyetleriniz nelerdir ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Resim örnekleri:
1. Resim,
2. Resim,
3. Resim.
Video örnekleri:
1. Video,
[video=youtube;rVO3wup-FLo]http://www.youtube.com/watch?v=rVO3wup-FLo&feature=player_embedded[/video]
2. Video,
[video=youtube;mZn4cw2jSAI]http://www.youtube.com/watch?v=mZn4cw2jSAI&feature=player_embedded[/video]
3 Video.
[video=youtube;Aif8pLLjDJs]http://www.youtube.com/watch?v=Aif8pLLjDJs&feature=player_embedded[/video]
Bence Samsung Galaxy S III'ün kamerası gayet başarılı.
15 Temmuzda elime geçsin her testi yapıcam kutu açılımıda yapabilirim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Resim örnekleri:
1. Resim,
2. Resim,
3. Resim.
Video örnekleri:
1. Video,
[video=youtube;rVO3wup-FLo]http://www.youtube.com/watch?v=rVO3wup-FLo&feature=player_embedded[/video]
2. Video,
[video=youtube;mZn4cw2jSAI]http://www.youtube.com/watch?v=mZn4cw2jSAI&feature=player_embedded[/video]
3 Video.
[video=youtube;Aif8pLLjDJs]http://www.youtube.com/watch?v=Aif8pLLjDJs&feature=player_embedded[/video]
Bence Samsung Galaxy S III'ün kamerası gayet başarılı.
evet, kompakt makinalar kadar başarılı. özellikle 200-300 lira civarı giriş seviyesi makinalar da aşağı yukarı bu kalitede çekim yapıyor.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
E hadi hayırlı olsun :) Telefonuna iyi bak diyeceğim sakınan göze çöp batar, etme desem ayrı birşey neyse sonuç olarak umarım hayırlısı olur :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
evet, kompakt makinalar kadar başarılı. özellikle 200-300 lira civarı giriş seviyesi makinalar da aşağı yukarı bu kalitede çekim yapıyor.

Ne bekliyordun ki? Bir dslr kalitesi bekleyemezsin çünkü en dandik dslr zaten s3 fiyatı. :) Biraz daha başarılı olabilirdi belki ama rakipleri de benzer seviyedeyken Samsung bunu niye yapsın? Hala en iyisi iki sene önce satışa çıkan N8. Onu da kullandım ve hala kullanıyorum, resim çekme konusunda (daha doğrusu kalite anlamında) biraz daha başarılı evet, ancak full hd video çekemiyor. Telefona 2.000 TL verince her şeyi mükemmel olsun istiyoruz ama telin de maliyetinin düşürülmesi için belirli donanımlardan kısmak gerek. Mesela S3'ün sadece bir dokunmatik ekran ve bağlantı aksamı 600 TL imiş, herkes öğrendi forumda. Her parça birinci sınıf olursa herhalde 5.000'e alamayız bu telefonları.

ekonomist44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s advance android 4.0 güncellemesi alacak mı?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ne bekliyordun ki? Bir dslr kalitesi bekleyemezsin çünkü en dandik dslr zaten s3 fiyatı. :) Biraz daha başarılı olabilirdi belki ama rakipleri de benzer seviyedeyken Samsung bunu niye yapsın? Hala en iyisi iki sene önce satışa çıkan N8. Onu da kullandım ve hala kullanıyorum, resim çekme konusunda (daha doğrusu kalite anlamında) biraz daha başarılı evet, ancak full hd video çekemiyor. Telefona 2.000 TL verince her şeyi mükemmel olsun istiyoruz ama telin de maliyetinin düşürülmesi için belirli donanımlardan kısmak gerek. Mesela S3'ün sadece bir dokunmatik ekran ve bağlantı aksamı 600 TL imiş, herkes öğrendi forumda. Her parça birinci sınıf olursa herhalde 5.000'e alamayız bu telefonları.
ben bişe beklemiyorum zaten. tespit olsun diye yazdım. :)

brvl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş darty'le teknosanın servisi ve anlayışı çok faqrklı teknosa daha köklü bir firma ve daha destekçi bende teknosadan aldım 8 haziranda zaten benim aldığımda heryerde 2000 ve üstüyde aldıktan 5 gün sonra 1800 ve altına düştü.

bilgisayarlarda dediğin doğru ancak telefonlarda servisle samsung ilgilenir o yüzden nerden aldığın fark etmez

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ya beyler S3 almama az kaldı.Uzunca bir süredir S3 konularını takip ediyorum kullanıcıların yorumlarını okuyorum ancak telefonun ekranı çok hassasmış ya.Bir arkadaş koruyucu cam filmi takarken çatlamış camı.Ve cam kırılması ve çatlamasıyla ilgili had safhada şikayet var internette.Sizin görüşleriniz nelerdir sayın S3 kullanıcıları.Ekran hassaslığı ne durumda ve kamerası kötü diyorlar.İnanmıyorum kamerasının kötü olduğuna ama sizdende duymak isterim doğrusunu.Birde ekran güneş ışığı altında nasıl gözüküyor.Aşırı bir sorun yaratıyor mu ekran, güneş ışığı altında ? Şarjı nasıl gidiyor ? Ve benzeri konularda şikayetleriniz-memnuniyetleriniz nelerdir ?
valla hocam sana söyle söyliyeyim
koruyucu cam filmi takarken felan kırıldıgı catladıgı hıkaye gıbı geldı bana gorilla glass 2 diye bas bas bagırdılar o kadar övdüler tolga kardeş tanıtımını yaparken tak tak vurdu bırsey olmadı aynı sekılde bende denedım herhangı bırsey olmadı ınanmıyorum o kadar ınce olduguna

bataryası kamerası tatminkar
tek problem benim gözümde cihaza göre çıkan ses pek doyurucu değil kulaklık da vasat geldi..

2.'ye güvendim pişman olmadım. Emin ol.
[MENTION=105149]bewko[/MENTION] bence güvenme çünkü [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] onlara ortakçı gibi baksana :P
işin şakası bir yana 1600 verebiliyrsanız 200 daha koyun güvenilir marketlerden alın derim
teknosa media markt teknolojix bimex vatan computer darty

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
valla hocam sana söyle söyliyeyim
koruyucu cam filmi takarken felan kırıldıgı catladıgı hıkaye gıbı geldı bana gorilla glass 2 diye bas bas bagırdılar o kadar övdüler tolga kardeş tanıtımını yaparken tak tak vurdu bırsey olmadı aynı sekılde bende denedım herhangı bırsey olmadı ınanmıyorum o kadar ınce olduguna

bataryası kamerası tatminkar
tek problem benim gözümde cihaza göre çıkan ses pek doyurucu değil kulaklık da vasat geldi..

@bewko bence güvenme çünkü @lordarcual onlara ortakçı gibi baksana :P
işin şakası bir yana 1600 verebiliyrsanız 200 daha koyun güvenilir marketlerden alın derim
teknosa media markt teknolojix bimex vatan computer darty
2 dakikada sattın beni. Küstüm sana. :(

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
2 dakikada sattın beni. Küstüm sana. :(
deme öyle hafız ya :D
şimdi adama 1600 verdiriyorsun alacak başın ağrıyacak bırak bilginden şaşmasın 1800 e alsın garantili alsın içi rahat olsun seninde kulakların çınlamasın seni düşünüyorum yani ben :P :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
deme öyle hafız ya :D
şimdi adama 1600 verdiriyorsun alacak başın ağrıyacak bırak bilginden şaşmasın 1800 e alsın garantili alsın içi rahat olsun seninde kulakların çınlamasın seni düşünüyorum yani ben :P :P
Benim 1249 TL dediğimin de 1 yıl garantisi var hiç mi bakmadın ?
1600 TL'liğinde 2 yıl garantisi var :D

Baksaydın haklı olduğumu anlardın :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
baktım sonuçta yurt dışı ürünü 1 yıl garantisi var ağzınla söylüyorsun gerçi garanti çoğu şeyi kapsamıyor ama.. 1 yıl yerine 2 yıl garantili olmasını yeğlerim
Benim 1249 TL dediğimin de 1 yıl garantisi var hiç mi bakmadın ?
1600 TL'liğinde 2 yıl garantisi var :D

Baksaydın haklı olduğumu anlardın :P

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Kardeşim 15 yıldır para biriktiriyorum anca topladım o kadar parayı :P Şaka bir yana da hakkat 12 yıl olmuştur toplamaya başlayalı. :cool:

ben 15 yıl bir parayı biriktirsem o para ile aramda duygusal bağ oluşur harcayamam dile kolay 15 sene :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben 15 yıl bir parayı biriktirsem o para ile aramda duygusal bağ oluşur harcayamam dile kolay 15 sene :D
Duygusal bağ kimyasal bağ ne ararsan oluştu aramızda ama her güzel şeyin bir sonu vardır. Ben onlara yıllarımı verdim ama napim telefon güzel :P