lordarcual
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Sonrada bir daha giremezsiniz, nasıl fikir?![]()
Sonrada bir daha giremezsiniz, nasıl fikir?![]()
kardeş darty'le teknosanın servisi ve anlayışı çok faqrklı teknosa daha köklü bir firma ve daha destekçi bende teknosadan aldım 8 haziranda zaten benim aldığımda heryerde 2000 ve üstüyde aldıktan 5 gün sonra 1800 ve altına düştü.dartyden 1800 e almak varken teknosadan niye 2000 e aldın onu anlıyamadım güle güle kullan
Aslında ucuz olan yerler var.hayırlı olsun arkadaşım bende almayı düşünüyorum paraya nasıl kıyacağım sadece onu düşünüyorum bide şuan indirimde olduğu bir yer var mı s3'ün ?
evet, kompakt makinalar kadar başarılı. özellikle 200-300 lira civarı giriş seviyesi makinalar da aşağı yukarı bu kalitede çekim yapıyor.Resim örnekleri:
1. Resim,
2. Resim,
3. Resim.
Video örnekleri:
1. Video,
[video=youtube;rVO3wup-FLo]http://www.youtube.com/watch?v=rVO3wup-FLo&feature=player_embedded[/video]
2. Video,
[video=youtube;mZn4cw2jSAI]http://www.youtube.com/watch?v=mZn4cw2jSAI&feature=player_embedded[/video]
3 Video.
[video=youtube;Aif8pLLjDJs]http://www.youtube.com/watch?v=Aif8pLLjDJs&feature=player_embedded[/video]
Bence Samsung Galaxy S III'ün kamerası gayet başarılı.
evet, kompakt makinalar kadar başarılı. özellikle 200-300 lira civarı giriş seviyesi makinalar da aşağı yukarı bu kalitede çekim yapıyor.
ben bişe beklemiyorum zaten. tespit olsun diye yazdım.Ne bekliyordun ki? Bir dslr kalitesi bekleyemezsin çünkü en dandik dslr zaten s3 fiyatı.Biraz daha başarılı olabilirdi belki ama rakipleri de benzer seviyedeyken Samsung bunu niye yapsın? Hala en iyisi iki sene önce satışa çıkan N8. Onu da kullandım ve hala kullanıyorum, resim çekme konusunda (daha doğrusu kalite anlamında) biraz daha başarılı evet, ancak full hd video çekemiyor. Telefona 2.000 TL verince her şeyi mükemmel olsun istiyoruz ama telin de maliyetinin düşürülmesi için belirli donanımlardan kısmak gerek. Mesela S3'ün sadece bir dokunmatik ekran ve bağlantı aksamı 600 TL imiş, herkes öğrendi forumda. Her parça birinci sınıf olursa herhalde 5.000'e alamayız bu telefonları.
kardeş darty'le teknosanın servisi ve anlayışı çok faqrklı teknosa daha köklü bir firma ve daha destekçi bende teknosadan aldım 8 haziranda zaten benim aldığımda heryerde 2000 ve üstüyde aldıktan 5 gün sonra 1800 ve altına düştü.
bu adamlara nasıl güveneceksin ki güvenen var mıdır ???
2.'ye güvendim pişman olmadım. Emin ol.bu adamlara nasıl güveneceksin ki güvenen var mıdır ???
valla hocam sana söyle söyliyeyimYa beyler S3 almama az kaldı.Uzunca bir süredir S3 konularını takip ediyorum kullanıcıların yorumlarını okuyorum ancak telefonun ekranı çok hassasmış ya.Bir arkadaş koruyucu cam filmi takarken çatlamış camı.Ve cam kırılması ve çatlamasıyla ilgili had safhada şikayet var internette.Sizin görüşleriniz nelerdir sayın S3 kullanıcıları.Ekran hassaslığı ne durumda ve kamerası kötü diyorlar.İnanmıyorum kamerasının kötü olduğuna ama sizdende duymak isterim doğrusunu.Birde ekran güneş ışığı altında nasıl gözüküyor.Aşırı bir sorun yaratıyor mu ekran, güneş ışığı altında ? Şarjı nasıl gidiyor ? Ve benzeri konularda şikayetleriniz-memnuniyetleriniz nelerdir ?
[MENTION=105149]bewko[/MENTION] bence güvenme çünkü [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] onlara ortakçı gibi baksana2.'ye güvendim pişman olmadım. Emin ol.
2 dakikada sattın beni. Küstüm sana.valla hocam sana söyle söyliyeyim
koruyucu cam filmi takarken felan kırıldıgı catladıgı hıkaye gıbı geldı bana gorilla glass 2 diye bas bas bagırdılar o kadar övdüler tolga kardeş tanıtımını yaparken tak tak vurdu bırsey olmadı aynı sekılde bende denedım herhangı bırsey olmadı ınanmıyorum o kadar ınce olduguna
bataryası kamerası tatminkar
tek problem benim gözümde cihaza göre çıkan ses pek doyurucu değil kulaklık da vasat geldi..
@bewko bence güvenme çünkü @lordarcual onlara ortakçı gibi baksana
işin şakası bir yana 1600 verebiliyrsanız 200 daha koyun güvenilir marketlerden alın derim
teknosa media markt teknolojix bimex vatan computer darty
deme öyle hafız ya2 dakikada sattın beni. Küstüm sana.![]()
Benim 1249 TL dediğimin de 1 yıl garantisi var hiç mi bakmadın ?deme öyle hafız ya
şimdi adama 1600 verdiriyorsun alacak başın ağrıyacak bırak bilginden şaşmasın 1800 e alsın garantili alsın içi rahat olsun seninde kulakların çınlamasın seni düşünüyorum yani ben![]()
![]()
baktım sonuçta yurt dışı ürünü 1 yıl garantisi var ağzınla söylüyorsun gerçi garanti çoğu şeyi kapsamıyor ama.. 1 yıl yerine 2 yıl garantili olmasını yeğlerimBenim dediğimin de 1 yıl garantisi var hiç mi bakmadın ?
Benim 1249 TL dediğimin de 1 yıl garantisi var hiç mi bakmadın ?baktım sonuçta yurt dışı ürünü 1 yıl garantisi var ağzınla söylüyorsun gerçi garanti çoğu şeyi kapsamıyor ama.. 1 yıl yerine 2 yıl garantili olmasını yeğlerim
Kardeşim 15 yıldır para biriktiriyorum anca topladım o kadar parayıŞaka bir yana da hakkat 12 yıl olmuştur toplamaya başlayalı.
![]()
Duygusal bağ kimyasal bağ ne ararsan oluştu aramızda ama her güzel şeyin bir sonu vardır. Ben onlara yıllarımı verdim ama napim telefon güzelben 15 yıl bir parayı biriktirsem o para ile aramda duygusal bağ oluşur harcayamam dile kolay 15 sene![]()
Almıyorum kardeşim zorlamıBenim 1249 TL dediğimin de 1 yıl garantisi var hiç mi bakmadın ?
1600 TL'liğinde 2 yıl garantisi var
Baksaydın haklı olduğumu anlardın![]()