Yani hocam bu dediğiniz sorduğum soruya cevap mı? Gitmesem de kendi başıma hallerdebilirim yani kelime eksiğim var ve gramer konularından hocamız da çok ödev verdiği için yetişmiyor çoğu zaman maalesef çeviri sadece düzenli yapıyorum birde ben ing öğretmenliği yerine başka bir bölüm hedefliyorum ing göre daha düşük ydt neti siz şuan ne yapıyorsunuz? Dilden mi devam ettiniz?Sınava 2019'da girdim sadece ilk 1 veya 2 ay bir yere gitmiştim dershaneye. Ondan sonra ayrılmam gerekti ve kendim devam ettim çalışmaya. Bazen okulda dersler sonrası kursumuz oluyordu hocamızla bir tek ona kalıyordum. YDT netini yüksek yapmanın en temel şeyi BOL BOL soru çözmek, farklı kelimeleri görüp, öğrenmek bana kalırsa. Soru çözdükçe gerek reading kısımları, gerek diğer kısımlar rahatlıkla halledilebilir. Grammar çalışmayı da aksatmamak lazım elbette.
Dostum anlattığım şeyleri kendine kıyas ederek gidip gitmemene karar verebilirsin. Söylediğim şeyleri yapamayıp bireysel çalışamayacaksan dershaneye gitmen belki düzen kurmana yardımcı olabilir. Fakat bireysel olarak bunları yapabileceksen gerek olmadığını belirtiyorum. 2024 yılında öğretmenlik bölümünden mezun oldum. Anlattığım şeyleri kendim yaparak da dershane olmadan 70net yapabildim sınavdan.Yani hocam bu dediğiniz sorduğum soruya cevap mı? Gitmesem de kendi başıma hallerdebilirim yani kelime eksiğim var ve gramer konularından hocamız da çok ödev verdiği için yetişmiyor çoğu zaman maalesef çeviri sadece düzenli yapıyorum birde ben ing öğretmenliği yerine başka bir bölüm hedefliyorum ing göre daha düşük ydt neti siz şuan ne yapıyorsunuz? Dilden mi devam ettiniz?