Yazın Ne İzlesem Diye Düşünenleri Böyle Alalım!

Bu konuyu okuyanlar

hayatsever

Asistan
Katılım
22 Mart 2017
Mesajlar
219
Reaksiyon puanı
63
Puanları
28
Yaş
32


Yazın neredeyse günün önemli bir bölümünü tv karşısında geçiren ve ne izleyeceği konusunda herhangi bir fikri olmayanların imdadına yenilenen paketleri ile Digiturk yetişiyor.

Yenilenen paketler bana sorarsanız gerçekten güzel olmuş önceki dönemlerde kafa karşıklığı çoktu şimdi paketler net fiyatlar net olmuş. Herkes yerli yersiz eleştirse de ben yeni paketleri ve yeni paket fiyatlarını beğendiğim öyle söylendiği gibi çok değil ödenilen parayı hak edecek zenginlikte çünkü paket içerikleri.

Geçtiğimiz dönemlerde HD kanalların ücretli olması teknik servis için alınan ücret ve dengesiz gelen faturalar yüzünden yoğun şikayet bombardımanına tutulmuştu Digiturk, marka gelen bu şikayetlerin hepsini değerlendirmiş olacak ki HD kanallar, teknik servisi ücretsiz yapmışlar. Aldığınız pakete göre 12 veya 24 ay taahüt verdiğinizde ise sabit fiyat garantisi sunuyorlar.

Baktığımızda verdiği hizmetlerin kalitesi önemli ölçüde arttı Digiturk'ün. Ailenin Yıldızı paketi için sadece 25 TL ödüyorsunuz ve içerisinde belgeselde spora filmden çocuk kanalına kadar bir ailedeki herkes için seçenekler mevcut.

Yeni kampanyası ile ilk 3 ay sadece 12.5 TL dizi paketinide isterseniz aylık 17.5 TL gibi komik bir rakama sıkılmadan izileyeceğiniz kanallara sahip olabiliyorsunuz. Dilediğin zaman dilediğin yerde izle özelliği ile yayın saatine bağlı kalma derdiniz de yok. Önceden ailede babamız olmadığında kardeşlerimizle çok televizyon kavgası ederdik herkes istediği kanalı açmak isterdi Digiturk bu olayada 4 ekrandan izleme özelliği ile noktayı koymuş.İster TV 'den ister tabletten ister pc'den ister telefondan izle :)

Hazır Game of Therones'da 17 Temmuzda başlayacakken ve geçmiş 6 sezon Digiturk'te izlenebiliyorken bence her eve bu aile paketinden şart arkadaşlar :)
 

Son mesajlar

Üst