Yazımı çalmışlar şiir yapmışlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar bundan yıllar önce kendi blogum da yazmış olduğum ve burdada sunmuş olduğum xyunusx den aşkın tarifi adlı yazılı şu anda faceden yerel bir haber kanalında bir spikerin slow bir müzik eşliğinde şiir halinde söylediğini gördüm adınıda bir yudum hikaye olarak değiştirmişler (ne alakaysa) ama işin en berbat tarafı yazan:pakide suda yazmışlar :blink:

yazımı şiir halinde söylemelerine bişey demiyorum ama göz göre göre emeğimi çalmışlar ve yazan kısmınada pakize suda yazmışlar

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
GNU GPL vs metin içerikten çektiğin resime kadar lisanslıyor diyebiliyorum...
yayınladığın herşey için öyle birşey falan yap,adına lisansla...
linux bölümünde realmanager(nick'i umarım doğru hatırlıyorum) vardı onun çoğu tanıtım vs yazısı öyle lisanslıydı...

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
ya bazen burda yazdığım komik yazılarıda başka sitelerde görüyorum ama en azından insan adını yazmaz allahtan amcam habertürk ün genel kordinatörü pakize suda da haber türkte çalışıyo yarın ona sordurayım ben

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
ya bazen burda yazdığım komik yazılarıda başka sitelerde görüyorum ama en azından insan adını yazmaz allahtan amcam habertürk ün genel kordinatörü pakize suda da haber türkte çalışıyo yarın ona sordurayım ben

Ciddi mi :blink: Neyse, bu lisans işleri falan yazılar için de oluyor. İstersen araştır. İleride böyle şeylerle uğraşmazsın :)