Yazıma hırsızlık düzenbazlık ve türlü yakıştırmalarda bulunanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ercanacar

Asistan
Reaksiyon puanı
7
kilitlemiş Yazıma hırsızlık düzenbazlık ve türlü yakıştırmalarda bulunanlar hakkındadır.
Konu siz gibi art niyetle yaklaşanların yüzünden kirletilmiştir.

Hakaretlerinizi aynen sizin sıfatlarınız olarak iletiyorum, yazımı silip hakaretlerinize dokunmayan yöneticinin eksikliğini de yüzüne vuruyorum.

Yazı neydi? Yazı WEP bağlantı şifrelemesi güvenli değil, 10 dakikada kırılabiliyor bunu anlatıyor ve dün o yazının peşinden yine o yazıya bina edilmiş madem WEP güvenli değil ne yapabiliriz için yazılmış http://www.nasill.com/Wireless_internet_nasıl_güvenli_hale_getirilir_ve_izinsiz_girişler_engellenir yazısı ile de konu tamamlanmıştır.

Bu tür yazıları yasaklayanlar konu hakkında bilgisi olmayanların öğrenmelerini engelleyerek etrafta kırılmaya hazır pek çok wireless internet olsun isteyenlerle aynı düşünceye hizmet ediyorlar.

Bırakın insanlar 10 dakkada nasıl kırılıyor öğrensin bu konuda pek çok yayın var ama her platformda dile getirilmeli ki bilmeyenler öğrensin daha dün bilgisayar Mühendisi yazılım Guru'su arkadaşım yok yaa WEP kırılıyor mu? peki ne yapmam lazım diye sordu.

Dilin kemiği yok klavyenin hiç yok, dümdüz hakaret edip bir de konuyu kilitliyorsunuz olacak iş değil. Tekrar sölüyorum internetleriniz böyle kırılıyor ve giriliyor kırılmaması için de bunları yapın diye güzel bir yazı dizisinin içine etmekte başarılı olmuşsunuz.

sayın yönetici bunu bırakınız okusunlar ilgililer bu kadar cevap hakkımız olsun nasıl bir iştir bu fayda üretelim derken hakaret yiyoruz.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konunun kilitlenmesine kadar olan süreci görmedim ne gibi bir içerik hazırlamıştın bilmiyorum ama eğer dediğin gibi bırakın herkes öğrensin nasıl o kırım işlemini gibi bir düşünce varsa zaten 15 konuda açsan 15de kilitlenir ama nasıl kırılır yerine nasıl güvenli hale getirilir diye bir yazı hazırlayıp aradan güvenli kullanım yollarını anlatan yazıyı bir araya getirseydin emin ol 10 üzerinden 15 puan ben sana verirdim

neticede herkes öğrensin dediğin şey yasal olmayan bir uygulama yani illegal oda sakıncalı kötü örnek teşkil eder

hakarete gelince kim ne yazmış bilmiyorum ama merak ettim kilitlenen konuyu bulup bakacağım sıkma sen canını burası güzel site bir hata olmuştur üzme kendini

ercanacar

Asistan
Reaksiyon puanı
7
efendim konu toptan silinse birşey demeyecem de bizim mesajı silip kitleyip düzenbazlık hırsızlık vs. diyenlerin cevaplarını orada bırakmak teşhircilik olmuş son derece üzüldüm.
15 konu açmama gerek yok aklı başında birisi alır bu konuyu ana haber yapar WEP şifrlemesini terkedin ve bunları bunları yapın yazar.
Şuan benzer haberler var ve diyor ki internet bağlantınızı şifreleyin.
Yanlış!!
şifreleme algoritmanızı WEP seçerseniz kırılması dakikalar sürüyor diyoruz ama birileri hala yanlış bilgilerle besliyor toplumu.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
site formatı gereği uygun bulunmayan paylaşımların içeriği siliniyor ama yönetime bu konuya istinaden bir mesaj atarsan sanırım sana yardımcı olurlar şahsına yönelik bir cümle olduğunu sanmıyorum ama sen yinede bir ö.mesaj at hakaret algıladıysan ;)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Yahu kardesim senin başlık neydi " Komsunun İnterneti Nasıl Kullanılır" yani ne demek bu "Komsunun İnterneti Nasıl Çalınır" "Beleşe Nasıl İnternete Girilir" "Siz Girin, Başkasının Kotası Artsın" gibi birde kendini savunuyorsun. Tekrar söylediklerimi söylerim, millete bişey öğretmek istiyorsan öncelikle yazacağın yazıyı iyi hazırla.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Nmss dedi ki:
Yahu kardesim senin başlık neydi " Komsunun İnterneti Nasıl Kullanılır" yani ne demek bu "Komsunun İnterneti Nasıl Çalınır" "Beleşe Nasıl İnternete Girilir" "Siz Girin, Başkasının Kotası Artsın" gibi birde kendini savunuyorsun. Tekrar söylediklerimi söylerim, millete bişey öğretmek istiyorsan öncelikle yazacağın yazıyı iyi hazırla.

+1

ercanacar

Asistan
Reaksiyon puanı
7
hakaret ediyorsunuz ve gelmiş bir de hala burada cevap yazıyorsunuz arsızlık bu olsa gerek.
sizin gibiler yüzünden bu milletin cebinden çalınanlardan haberi yok.
size sormayacağım neyi yazıp neyi yazmayacağımı sizin keyfinle yazılmaz internet.
önüne gelene hakaret etme cüretiyle internette birşey ürettiğini sanan insanlar topluma ne veriyorlar bir baksınlar.

Sizin saçma saplantı ve taasuplarınız yüzünden ntvmsnbc işte bunları yazıyor :

"ADSL modeminizin şifreleme özelliğini mutlaka aktif duruma getirin.”
Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/news/439780.asp

biz bunu yazıyoruz :
http://www.nasill.com/Wireless_internet_nasıl_güvenli_hale_getirilir_ve_izinsiz_girişler_engellenir

siz ntv okumaya devam edin.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
O zaman ben size şöyle söyleyeyim. Açmış olduğunuz ve benim sonlandırmış olduğum konuda kullandığınız başlık "Komşunun interneti bedavaya nasıl kullanılır, WEP şifresi nasıl kırılır" diye yazıldığında bu zaten başlı başına yanlış bir başlık olur. Bu tarz başlıklar genelde hangi forum sitelerinde yazılır onu da ben buradan söylemeyeyim. Konuya yazılan başlık bu şekilde olunca doğal olarak bazen yargısız infaz yapılabilir. Konunun içeriğine geldiğimizde bu paylaşımın legal bir tarafı yok. Wireless sistemde WEP Keylerin kırılması gayet güzel bir şekilde anlatılmış. Böyle bir konu paylaşmak yerine Wireless modemlerde güvenlik artırıcı yöntemler gibisinden bir paylaşım yapsaydınız emin olsun o konuyu sonuna kadar desteklerdim.

Ayrıca şuanda vermiş olduğunuz konu linki ile benim bakıp incelediğim konu arasında fark var. Yani dün paylaşmış olduğunuz konu bugün buraya linkini koyup paylaştığınız konu değildi. ;)

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ercanacar dedi ki:
kilitlemiş Yazıma hırsızlık düzenbazlık ve türlü yakıştırmalarda bulunanlar hakkındadır.
Konu siz gibi art niyetle yaklaşanların yüzünden kirletilmiştir.

Hakaretlerinizi aynen sizin sıfatlarınız olarak iletiyorum, yazımı silip hakaretlerinize dokunmayan yöneticinin eksikliğini de yüzüne vuruyorum.

Yazı neydi? Yazı WEP bağlantı şifrelemesi güvenli değil, 10 dakikada kırılabiliyor bunu anlatıyor ve dün o yazının peşinden yine o yazıya bina edilmiş madem WEP güvenli değil ne yapabiliriz için yazılmış http://www.nasill.com/Wireless_internet_nasıl_güvenli_hale_getirilir_ve_izinsiz_girişler_engellenir yazısı ile de konu tamamlanmıştır.

Bu tür yazıları yasaklayanlar konu hakkında bilgisi olmayanların öğrenmelerini engelleyerek etrafta kırılmaya hazır pek çok wireless internet olsun isteyenlerle aynı düşünceye hizmet ediyorlar.

Bırakın insanlar 10 dakkada nasıl kırılıyor öğrensin bu konuda pek çok yayın var ama her platformda dile getirilmeli ki bilmeyenler öğrensin daha dün bilgisayar Mühendisi yazılım Guru'su arkadaşım yok yaa WEP kırılıyor mu? peki ne yapmam lazım diye sordu.

Dilin kemiği yok klavyenin hiç yok, dümdüz hakaret edip bir de konuyu kilitliyorsunuz olacak iş değil. Tekrar sölüyorum internetleriniz böyle kırılıyor ve giriliyor kırılmaması için de bunları yapın diye güzel bir yazı dizisinin içine etmekte başarılı olmuşsunuz.

sayın yönetici bunu bırakınız okusunlar ilgililer bu kadar cevap hakkımız olsun nasıl bir iştir bu fayda üretelim derken hakaret yiyoruz.
bu sözler işin kıvırma yöntemi kardeşim sen millete böyle bi tehlike altında olduğunu öğretiğini sanabilirsin belkide kısmen haklı olabilrsin ama senin başlığın biker baştan ofsayt (komsunun interneti nasıl kullanılır web şifresi nasıl kırılır)
ayrıca düpe düz şifre kırmayı öğretiyosun yahuu..n ebu şimdi iyilikmi oldu
düpe düz hırsızlık yolunu gelmişin bide sitede anlatıyosun

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chimera dedi ki:
O zaman ben size şöyle söyleyeyim. Açmış olduğunuz ve benim sonlandırmış olduğum konuda kullandığınız başlık "Komşunun interneti bedavaya nasıl kullanılır, WEP şifresi nasıl kırılır" diye yazıldığında bu zaten başlı başına yanlış bir başlık olur. Bu tarz başlıklar genelde hangi forum sitelerinde yazılır onu da ben buradan söylemeyeyim. Konuya yazılan başlık bu şekilde olunca doğal olarak bazen yargısız infaz yapılabilir. Konunun içeriğine geldiğimizde bu paylaşımın legal bir tarafı yok. Wireless sistemde WEP Keylerin kırılması gayet güzel bir şekilde anlatılmış. Böyle bir konu paylaşmak yerine Wireless modemlerde güvenlik artırıcı yöntemler gibisinden bir paylaşım yapsaydınız emin olsun o konuyu sonuna kadar desteklerdim.

Ayrıca şuanda vermiş olduğunuz konu]aynen katılıyorum +1

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım sanırım hack sitesi felan sandın attın. Burası hack içeriği olmayan insanlara yardım eden bir kuruluş
Ha tamam belki kötü maksatla atmak istemedin ama başlığından dolayı kitlendin. Burda çoğu adminlerin bile yazısı kitlenebiliyor. neden bunu sorun yaptın ki
boşver. Sana hakaret içerikli söz geldimi yok. O zaman boşver ve daha çok güncel yeni şeyler nasıl eklerim onu düşün bence.

benden bir tavsiye....

ercanacar

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yazık ki güvenli sandığınız şey kırılması ne kadar kolay bir yöntemdir, bunu anlatmışız ve sizler de hayt huyt diye yazının tepesine çıkmışsınız.

Bizim niyetimiz fayda üretmek, sen kapat sen yazma onu yapma diye emirler yağdıranlar hala güvensiz bir WEP şifresinden bihaber kullanıcıların asıl kendileri haklarına giriyorlar bunu algılamaktan yoksunlar.
Bunu gizleyerek insanların zarar görmesine sebep oluyorsunuz? hayt huyt yapacağınızı etrafınızla paylaşın.

Algı yoksunluğunuz var binlerce bug sitesinde şöyle bir açık var ve böyle sistemi göçertir diye yayın yapan ve bu son derece takdir edilen bir davranış kabul edilen siteler var ama sizin kardeşiniz yaptığı zaman adını hemen hırsızlık koyuyorsunuz. Yazıklar olsun bu anlayışa.

Biz ne zaman bir güvenlik açığını görsek yine yazacağız. Ta ki önlem alma imkanı olanlar alsınlar. Önlenemeyen bir yöntem görürsek onu yazmayız.

Ne yazacaktık başlığa ? Spot başlık? Çarpıcı başlık , ilgi çekici olma bunları bir kenara mı bırakacaktık, ilgi çekmeyecek bir başlık mı yazacağız neden sizin istediğiniz gibi yazalım. Önemli olan konuya gerekli ilgiyi çekmeyi başarmaktır. Bazen başlık konunun önüne geçer. İlgi toplar.

Komşunun interneti yazmasam internetiniz nasıl çalınıyor yazsam ne farkedecekti? içerik aynı bir yöntem anlatılıyor.

Bu anlayışa youtube kapatmak yakışır başka birşey demiyorum.
Etkili bir paylaşımı durduran bir anlayışın temsilcilerisiniz bravo.

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Komşunun interneti yazmasam internetiniz nasıl çalınıyor yazsam ne farkedecekti? içerik aynı bir yöntem anlatılıyor.

sorunda bu işte içerik sen bu yöntemle önlem almaktan çok şifre çalınması anlatılıyo
bunuda başlıkla dahda fiyasko haline getirmişin
ayrıca yasakcı zihniyet değil uygunsuz içeriği yayınlamama hakkıdır buu
you tube adam gibi yayın yapsaydı şuanda açık olurdu

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İki farklı bakış açısı
Kapanmıs konunun davası olmaz.Benimde bizlerinde konularına epey bir kilit vurulmustur.
Haksız sekılde kapandıgını dusunuyorsan eger (youtube'dan örnek vermissin; Youtube kapatılırken de bize sormuyorlar kapatalammı abi diye)
Özel'den yazarsın kım kapattıysa ordan halledersin oda olmadı bir baska yetkiliye gidersin.
Sana gereklerini sebeplerini elbet anlatacaklardır..Orda tartısırsın,buraya kadar uzaması pek hos degil gibi sanki.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Konu tartışma konusu oldu çıktı zaten. Konuyu burada sonlandırıyorum. Ercanacar isimli üyemiz içerik konusunda hala konuşmak isterse benimle özel mesajdan irtibata geçer enine boyuna konuyu konuşuruz. ;)

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...