Herkese merhaba değerli forumdaşlarım. Çevrenizde çokça yazım yanlışı yapılıyordur elbette. Mi ve de'yi ayrı yazmayan arkadaşlarınıza tepkiniz ne olur? 
Ben çok yakınsa küfür ederim açıkçası

Ben çok yakınsa küfür ederim açıkçası

Normalde pek bir takıntım yok. Ancak bu hatalar artık o kadar çok ve bariz yapılıyor ki çevredeki insanları da yanlış yazıma yönlendiriyor.
Birkaç defa tartışma konusu olduğunu hatırlıyorum arkadaşlar arasında. Yanlış yazdığı, yanlış bildiğini hararetle savunan arkadaşlar oldu. Bilmiyor, araştırıp doğrusunu da öğrenmek istemiyor kimi insan. Anlamsız.
Hepimizin daha çok dikkat etmesi gerekiyor. Aksi halde yakında ingilizce gibi bizim dilimiz de saçma sapan bir hal alacak.
Gözüme çarpan bir detay olduğunda memnuniyetle.Siz gerekli olan gördüğünüz yorumları raporlayın gerekli düzeltmeleri ve işlemleri gerçekleştireceğiz.
Technopat nedir? Anlayamadım.Technopat koktu.
Gözüme çarpan bir detay olduğunda memnuniyetle.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Technopat nedir? Anlayamadım.
Geliyorum yerine gelyrm gibi kullanmak yine bir nebze anlayışla karşılanabilir fakat herkez, diyer, harfiyat, yiyen gibi deli saçması kelimeleri gördüğümde çok fazla sinir oluyorum. Kısaltma ve Türkçeyi katletme arasında dağlar kadar fark var. Ve işin kötüsü bazı eğitim kitaplarında da bu yazım yanlışları yavaştan yer almaya başladı. Eğitimciler de bile artık cehalet fışkırıyor. Ki ve de ayrımı aynı şekilde absorbe edilebilir. En nihayetinde bunlar da karıştırılabiliyor.
Her cümleye 3 nokta koyicen...ögretmenim farem büyümüşmü!
çok kasmıcan rahat olucan For Those Wo Died Alone 'u dinlicen...
Aslında önem göstermemek bir yana, önemsizleştiriliyor bu kurallar.Türkçe dil kurallarına ve de yazım kurallarına gereken önem pek verilmiyor içler acısı. Gereken hassasiyeti gösteriyorum bu konuda.