Yazılım/programlama için 4000TL'ye laptop

KadirSglm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Genellikle programlama ve çok hafif birkaç oyun için bir laptop almayı düşünüyorum. Ama hangi donanım yeterli olur pek bir bilgim yok. Küçük bir araştırma yaptım ve birkaç örnek buldum. İçlerinde en çok acer swift 3 sf314-41g modelini beğendim. İşlemci açısından yeterli olur mu? Grafik kartı benim için çok da önemli değil dahili GPU'su bile benim için yeterli olur aslında. RAM konusunda da upgrade düşünüyorum yani bu da pek önemli değil. Ekran kısmında FHD, IPS ve mat olması benim çok hoşuma gitti. Alüminyum kasa önemli bir artı bence. Yapacağınız yorumlar benim için çok önemli. Varsa sizin önereceğiniz 4000 TL altında programlama için uygun bir örnek tavsiyelerinizi de değerlendiririm. Ama verdiğim örnekteki laptop çok hoşuma gitti bu yüzden önceliğiniz onu değerlendirmek olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550

Buradaki yorumlar gayet olumlu, ince ve sağlam, şık görünüyor...

1577390724399.png

Bellek yuvası tek, o yüzden alırken belleği değiştirip öyle almak daha mantıklı... 4 gb bellek nedir ya :D

KadirSglm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Buradaki yorumlar gayet olumlu, ince ve sağlam, şık görünüyor...

Ekli dosyayı görüntüle 83868

Bellek yuvası tek, o yüzden alırken belleği değiştirip öyle almak daha mantıklı... 4 gb bellek nedir ya :D

İşlemci konusunda yeterli olur mu? Maalesef ram konusunda düşük kalmış ya dediğin gibi yapacam ya da sonradan değiştireceğim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615