Yazılım Mühendisliği

Caner Uluğmayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Herkese selamlar bu yaz ilk adımımı atıcam fakat önümde üniversite sınavı var ve ben pek iyi bir siralama yapamam hedef 100k ile 150k arası yazılım mühendisliği üniversitesi okumak istiyorum ve mezundan sonra ise Amerikaya gidicem sorum şudur istediğim sıralamada ingilizce eğitim yok fakat ingilizcem harikadır akıcıdır ve benim üni de ingilizce eğitim görmeden diploma almam benim için ileride sıkıntı olurmu teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sadece üniversitede ogrediğim ile yetinmicem kendimi çok hırpalıcam gelişmek için

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Bence aman aman İngilizce bilmeye gerek yok.
Komutların ne işe yaradığını bilmek daha önemli.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bu arada sadece üniversitede ogrediğim ile yetinmicem kendimi çok hırpalıcam gelişmek için
Şu kısmının yeterli olacağını düşünüyorum. Çoğu yer diplomadan çok kendini geliştirmene bakıyor artık. Sadece diploma var diye işe alınmaz. İngilizceyi unutmamak için pratikler yaparsın olur biter madem iyi şuan.

su_acayip_kisi

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Herkese selamlar bu yaz ilk adımımı atıcam fakat önümde üniversite sınavı var ve ben pek iyi bir siralama yapamam hedef 100k ile 150k arası yazılım mühendisliği üniversitesi okumak istiyorum ve mezundan sonra ise Amerikaya gidicem sorum şudur istediğim sıralamada ingilizce eğitim yok fakat ingilizcem harikadır akıcıdır ve benim üni de ingilizce eğitim görmeden diploma almam benim için ileride sıkıntı olurmu teşekkürler

ing öğrenmeden üni geçemezsin, yazılımda herşey ing

Bence aman aman İngilizce bilmeye gerek yok.
Komutların ne işe yaradığını bilmek daha önemli.
ama çoğu kaynak ingilizce olcak hocam onu da unutmayın

okudun da mı yazıyosun demeyin, çok araştırdım çok,

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Orta derece Js giriş seviyesinde C# bilen biriyim ayrıca discord botum var
ingilizcen iyi olmalı zaten türkçe bir şey yok kodlama az çok biliyorsundur en kötü :D
kendimi geliştirmende çok önemli sakin ve zekice iş yaparsan iyi ilerlersin

su_acayip_kisi

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Orta derece Js giriş seviyesinde C# bilen biriyim ayrıca discord botum var
ingilizcen iyi olmalı zaten türkçe bir şey yok kodlama az çok biliyorsundur en kötü :D
kendimi geliştirmende çok önemli sakin ve zekice iş yaparsan iyi ilerlersin
katılıyorum, kodlamayı öğrenirken mantığınızı çalıştırmanız gerekir, sözel bölümler gibi ezber ya da matematik fizik vb bölümler gibi formüle dayalı hesaplama yoktur. bu yüzden üreticiliğinizin en yüksek safhada kullanmanız gerekmektedir

Caner Uluğmayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Değerli yorumlarınız için hepinize çokça teşekkür ederim sizleri seviyorum. ?

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085

Hocam tek ingilizce değil başka dillerde bilmelisin en az 3 dilin olması lazım Türkçe dahil