Yazılım konusunda yardıma ihtiyacım var

irem gürcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar yazılım konusunda yardıma ihtiyacım var neler önerirsiniz bana nasıl yaparım nasıl başarırım temelim var ama detaylara girmek istiyorum....

_ege_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programlamadan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse başlangıç için Python dilini öğrenin. Kaynak olarak istihza.com'u kullanabilirsiniz ve daha fazla bilgi için forumun Programlama bölümüne göz atın.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
İlk önce algoritma öğrenmeniz lazım algoritmayı turbo pascal ile yazarak öğrenebilirsiniz başlangıç için.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Programlama temeliniz mi var? Hangi dil üzerinde temeliniz var? Daha ağır kitaplar kullanabilirsiniz, örnek programlama ödevleri bulup çözümlerini yazabilirsiniz.

_ege_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Algoritma öğrenilmedende programlama öğrenilebilir. Ben sekiz yaşımda başladığımda algoritma diye bir kelimenin varlığından haberim yoktu :)

somnambulist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kafanda bir uygulama varsa, buna gitmek icin internetten arastirarak yapabilirsin ve çok fazla şey katar.
Ama adım adım programlama dili ögrenmek istiyorum dersen ilk olarak algoritma ögrenmeni öneririm. Programlama mantigini çözdükten sonra hangi dil ile çalışsan zorlancagini pek dusunmuyorum.