Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusura bakmayın açıklama yapmamışım unutmuşum trainer şu şekilde olcak sanalika.com oyununda olacak kodlama dili farketmez yardim edebilecek varmi?
--- Mesaj Güncellendi ---
Ben bir trainer yaptım fakat oyunu kapayıp açınca işe yaramıyor anlayıcağınız &H kodları sürekli değişkenlik gösteriyor bu kodları nasıl sabitliyebilirim?
şimdi bi dakika, sen trainer yaptın (yapıcak bilgin var yani) ama işaretçi değişken adreslerini bulmayı bilmiyosun öyle mi.
Yanlış anlama kardeşim, küçümsemiyorum ama gerçekten dile getirdiğin gibiyse sen yürümeden koşmuşsun...
bu konuda ben açıklama yapmiym, oyun masaüstü mü, yoksa web browser oyunumu bilmem ama masaüstüyse ben yardım edebilrim, nacizane asm çalıştım bi süre, ters mühendislik sistemleri falan...
"yazılım dili farketmez" deme bence, trainer yazıyosun, "Hello World !" programı değil...
işte C++ ile browser oyununa trainer yazmak için gereken yazlım dili seviyesini bi araştır derim ben... :\
yardım etmek isterdim ama c++ da her ne kadar iyi olsamda sanırım o kadar değilim...
aynen öylee, bu amacı güden sistematik işleri yerine getiren akıllı programcıklar...
programcık denmesinin sebebi boyutlarına göre yaptıkları işler gerçekten etkileyici oluyor, heleki harcadıkları hafıza ve işlemci güçleri göz önüne alınırsa ve üzerine insan hayatından kazandırdığı vakti de eklersek, inanılmazlar...
Abim'e ithafen ünlü bir oyuna yaptım, fakat gerçekten bi önceki mesajdada belirttiğim gibi, gerçekten önemli meblağlar işin içine girmeden bir daha kollarımı bir browser oyununa bot yazmak için sıvamam...