Yazılım arkadaşı arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omer926
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Omer926

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba. Ben 14 yaşındayım ve programlama , yazılım gibi şeylerle ilgileniyorum. Ama hiçbir programlama dili bilgisine sahip değilim. Benimle birlikte programlama dili öğrenicek, fikirler yürüte bileceğim, projeler yapa bileceğim bir arkadaş arıyorum.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Merhaba Ömer. Güzel bir alan seçmişsin kendine. Kendine takım arkadaşı bulduğunda bende sana abin olarak programlama dil ve teknolojilerinde yardımcı olmak isterim. Hoşçakal.

Vidoix.com

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olmak için benden de istediğin zaman yardım alabilirsin. 14 yaşında başladım yazılıma bende

adarbarisbeklen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben az biraz python ve c# biliyorum bende akil hocasi ariyorum yardim edebilecek varsa lutfen bana mail atsin
adarbaris21@gmail.com
Mesaj otomatik birleştirildi:

istersen birlikte yapabiliriz

Yörük+

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Merhaba. Ben 14 yaşındayım ve programlama , yazılım gibi şeylerle ilgileniyorum. Ama hiçbir programlama dili bilgisine sahip değilim. Benimle birlikte programlama dili öğrenicek, fikirler yürüte bileceğim, projeler yapa bileceğim bir arkadaş arıyorum.
Benimde bu konuda dil bilgim olmasada çok istediğim bir şey eğer bilen birini bulursan ya da beraber öğrenelim dersen olur ☺️

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,931
Windows 10 1903 1909 2004 uyku kablosuz sorunu vardır yazılım öğrenmek istiyorsanız
İhanet yazılım vardir.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,931
Yazılım konusunda açığı vardır mesela benim telefon Google drive yedeklenmiyor parmak izi şifre kaldırman lazım yazılım kotuyüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi anladımi.

Son düzenleme:

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,931
Python programlama açığı vardir.

Berat Taban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben de 15 yaşındayım bende yazılım arkadaşı arıyorum istersen olabiliriz konuşmak istersen discord: taban#7030

Reaksiyon puanı
5,173
Merhabalar frontend alanında ilerlemek isteyen arkadaşlar olursa roadmap ve ödevlendirme ile ilgili bende gönüllü olarak yardımcı olmak isterim.

Berat Taban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istersen olabiliriz bende 15 yaşındayım arkadaş arıyorum bende discordun varsa istek at bana discord: taban #7030 e- mail : berattaban34@gmail.com