muharrem4201
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
merhaba 4 ocakta yazılılar yapılırmı
Şubat sonuna kadar yapılacak diye tahmin ediyorum. Aşı da bulunduğu için kısıtlamalar gevşetilecek bence.merhaba 4 ocakta yazılılar yapılırmı
Öncelikle kaca gidiyorsun ?peki ingilizceyei nasıl anlarım son yazılıdan 40 aldım hiçbirşey anlamıyorum bütün yazılı kağıdımı salladım ama ALLAH nasip etti ve 40 aldım ama konumuza gelecek olursak bütünderslerim iyi ama ingilizcem sıfırbütün yazılılarım 90 üstü lütfen yardım edin
Ben şuan 8.sınıfım ve öğretmenlerim sınavlar yerinde ders içi puanların etkili olacağını tahmin ediyorlar.Canlı derse katılma,derse gelemediğinde öğretmene söyleme vs.
Peki neden?Mutlaka ve inşallah yapılır.isteyen kızgın atsın umrumda değil.
Bazı okullar sınavları yaptı, büyük ihtimalle onun okuluda yaptı herkese yapılmasını istiyor olabilir.Peki neden?
Yapılanlar iptal olur olur biter.Bazı okullar sınavları yaptı, büyük ihtimalle onun okuluda yaptı herkese yapılmasını istiyor olabilir.
E-Okul'a girdiler (10.sınıfım)Kesinlikle yapılacak, yapılmasa bile sınavı yapmış olan okullar var onların iptal olur o halde.
Ben de 10'um yazılılar 4 Ocak'a ertelenmeseydi 23 Kasım'da yazılı haftamız başlıyordu bizim deE-Okul'a girdiler (10.sınıfım)