Yazıcılarda Web'e Özel İndirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erenberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Hp Laserjet M1132 Lazer Yazıcı hakkında ki düşünceniz nedir? hiç kullanan oldu mu acaba? memnun kalırmıyım dersiniz? bana lazım olan kaliteli yazıcı- tarayacı - fotokopi.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Hp Laserjet M1132 Lazer Yazıcı hakkında ki düşünceniz nedir? hiç kullanan oldu mu acaba? memnun kalırmıyım dersiniz? bana lazım olan kaliteli yazıcı- tarayacı - fotokopi.

Kullanmadım ama internette yorumlara baktım şimdi ve toner kullanımının çok iyi olduğunu yazmışlar.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352

M1212 modelini kullandığım bir departmanımız var. Networke bağlı 7 bilgisayar sürekli gönderiyor. Yaklaşık 1 yıl oldu ses seda yok cihazdan. :)

Senin sorduğun daha yeni bir model. Tabi daha iyidir. Bu seri benim çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim. Sağlam cihaz.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
teşekkkür ederim sanırım alacağım bu yazıcıyı.
dikkatimi çekti, büyük resimde ki SAMSUNG SCX-3405F modeli 299 tl yazıyor. ama sitede 339 tl yazıyor. 299 a gerçekten müthiş fiyat olurdu bunu alırdım.
2 yazıcı arasında kararsız kaldım doğrusu.

temren

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ne zamandır gözümdeydi bu yazıcı en uygun 315 geliyordu şimdi sipariş verdim
işte kullanıyoruz, güzel makine
kartuşu uygun, çipsiz vs

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
ne zamandır gözümdeydi bu yazıcı en uygun 315 geliyordu şimdi sipariş verdim
işte kullanıyoruz, güzel makine
kartuşu uygun, çipsiz vs
okuduğum bazı kullanıcı yorumlarında gri tonlarda başarısız olduğu, resim grafik gibi ayrıntı gerektiren durumlarda memnuniyet verici olmadığı yazıyor. doğru mudur? ne dersiniz..

temren

Asistan
Reaksiyon puanı
3
okuduğum bazı kullanıcı yorumlarında gri tonlarda başarısız olduğu, resim grafik gibi ayrıntı gerektiren durumlarda memnuniyet verici olmadığı yazıyor. doğru mudur? ne dersiniz..
çok ayrıntılı bir şey denemedim ama bir de fotokopi makinesi var yanında ondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim

temren

Asistan
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] konu için çok teşekkürler
süre bitmeden sipariş ettim bugün geldi ve bolca çıktı aldım :)
bu hafta 315 e alacaktım bir yerden şimdi 242 tl ye geldi :D