erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 101
Hp Laserjet M1132 Lazer Yazıcı hakkında ki düşünceniz nedir? hiç kullanan oldu mu acaba? memnun kalırmıyım dersiniz? bana lazım olan kaliteli yazıcı- tarayacı - fotokopi.
Hp Laserjet M1132 Lazer Yazıcı hakkında ki düşünceniz nedir? hiç kullanan oldu mu acaba? memnun kalırmıyım dersiniz? bana lazım olan kaliteli yazıcı- tarayacı - fotokopi.
ne zamandır gözümdeydi bu yazıcı en uygun 315 geliyordu şimdi sipariş verdimHp Laserjet M1132 Lazer Yazıcı hakkında ki düşünceniz nedir? hiç kullanan oldu mu acaba? memnun kalırmıyım dersiniz? bana lazım olan kaliteli yazıcı- tarayacı - fotokopi.
okuduğum bazı kullanıcı yorumlarında gri tonlarda başarısız olduğu, resim grafik gibi ayrıntı gerektiren durumlarda memnuniyet verici olmadığı yazıyor. doğru mudur? ne dersiniz..ne zamandır gözümdeydi bu yazıcı en uygun 315 geliyordu şimdi sipariş verdim
işte kullanıyoruz, güzel makine
kartuşu uygun, çipsiz vs
çok ayrıntılı bir şey denemedim ama bir de fotokopi makinesi var yanında ondan daha iyi olduğunu söyleyebilirimokuduğum bazı kullanıcı yorumlarında gri tonlarda başarısız olduğu, resim grafik gibi ayrıntı gerektiren durumlarda memnuniyet verici olmadığı yazıyor. doğru mudur? ne dersiniz..