Yazıcı tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

columbiaa_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burdaki yazıcıların hepsinin kartuş maliyeti vardır 2 haftada 1 çıktı almadıgın taktirde kartuş ve kafaları kurudugu zaman servise gitmesi gerekmektedir.oda başını ağrıtır.. renkli baskı çıktın yok ise siyah beyaz bir lazer yazıcı 10 yıl işini görücektir...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Kartuş yerine tonerli almanı öneririm. Kartuşta maliyet ve donma durumları var..

elber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lazer siyah beyaz yazıcım var zaten, ama renkli çok fonksiyonlu yazıcı almam lazım.. mürekkep dolum seti alıcam zaten yazıcıya ek olarak.. hangisini önerirsiniz?

columbiaa_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dolum seti konsunda en başarılı marka şuanda epson .. litrelik tüpleri sayesinde uzun süreli kullanırsın

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Valla HP 2060 önerirdim ama sizin listede yok, aktif olarak satılan yazıcılar içinde kartuşu en ucuz olan model bu, bir çok sitede kartuşları 15 lira, sadece hepsiburada.com pahalı satıyor o da 20 lira.

elber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun arkadaşlar.. bugün saturne gittim en son karar kıldığım 2model var şuan.. epson px720wd ve canon mx885.. hangisini alıcağıma karar veremedim.. epsonın sevmediğim yönü direk fotokopi özelliğinin olmaması, tek tek kağıtları taratıp yazdırmak lazım.. canon kendi yapıyo fotokopiyi.. epsonun sevdiğim yönüyse resim-fotoğraf kalitesinin çok iyi olması, canonun bu alanda nasıl olduğu hakkında pek bilgim yok.. siz hangisini tavsiye edersiniz bu iki modelden..

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bence de lazer, eğer mürekkep püskürtmeli alacak iseniz, bitmeyen kartuş montajlı ve garantili olarak satılıyor tercih edebilirsiniz.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
4 kartuşlu bir yazıcı alıp dolum kartuşu kullanabilirsin. dolum seti halinde satılyor bunlar. türkiyede 60 lira civarında ben çinden 10 dolara getirttim. dolu geldiler çinden ve hala bitmediler bitince türkiyeden aldığım mürekkep ile dolduracam.

yazıcı olarak epson 425w kullanıyorum orjinal kartuşu bastığım fotoğrafları pek beğenmedim. döküman basmak için kullanıcaksan çok güzel cihaz. wireless ile bağlanıyor yani elektrik fişini takıp kablosuz ağına bağlaman yeterli. daha sonra aynı ağdaki kablolu veya kablosuz bir bilgisayardan yazdırabiliyorsun.