Yazıcı tavsiye

makovad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba acıl olrak tarayıcı fotokopı ozellıklı renklı baskı alabılecegım ucuzyollu ama ıs yapabılen bır urun arıyorum

elımdekı markalar su ana kadar ınceledıklerım
canon mp 240
canon mp 250
hp 4280 modellerı ama canonlar butceme uygun onlarla daha cok ılgılenıyorum.bu urunlerın kartus dolumlarında yada urunlerın kalıtesınden suphesı olan varmı ozellıkle kullanıcı arkadasların yazmasını tavsıye ederım onların yorumları daha ıyı gelcek nede olsa o urunlerı kullanıyorlar bu arada bunlara benzer fıyatı 110 tlyı gecmeyecek onerebılecegınız uurnler varsada dınlemeye hazrım tşkler

---------- saat 13:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:58 eklenmişti ----------

önerisi olan yok mu arkadaşlar az sonra ankammalle gidecem oradan araştırma yapacam bu ıkı urunu en azından fikri olanlar yorum yapabılır dıye dusunuyorum

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Yıllardır HP kullanırım, bi kere bile yolda bırakmadı. Ayrıca dolumda hiç sıkıntı yaşatmaz HP'ler. Dolumcular da aynı şeyi söylüyorlar bu konuda.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Ben epson kullandım bi ara tümdediklerini yapan ucuz bir aletti
ama tonerlerden biri bitince diğerleri de iş yapmıyordu
bir de toner bitince hemen doldurtmazsan toner kanalları kuruyurmuş ve çalışmıyormuş, şu anda sadece tarayıcı olarak kullanıyorum

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
şuanda canon mp270 kullanıyorum. gayet mennunum. fotoğraf basıyor, transfer kağıdı ile t-shirte baskı bile yaptım. gayet iyi.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hp bana göre 2460 var işimi görüyor
ahanda resmi
hp_2460.jpg

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Eğer lazer düşünürsen kesinlikle HP P1005 i al