Yazıcı çıktı vermiyor!

Eslivya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Panasonic dp 3030 yazıcıya ağdan bağlanıyorum. Yazıyı algıladı, buldu, yükledim. Herşey normal görünüyor. Belgeyi yazdır dediğimde yazıcı belleğine göndermiyor. Neden olabilir sizce? İşletim sistemi win7.

Yok mu bi fikri olan?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ctrl+P ile yazıcı ayarlarını yaparak gönderiyor musun yazıcıya?
Bir de bulduğun yazıcı varsayılan yazıcı olarak tanımlı mı?
Eğer yazıcı ile test çıktısı alamıyorsan zaten diğer dosyaları göndermenin faydası olmaz.
Yazıcıdan test çıktısı alamayı da bir dene...

Eslivya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazıcının ayarları herşeyi normal görünüyor. Test çıktısı da vermiyor zaten. Sorun nerde olabilir?

---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:34 ----------

Yazıcıya laptoptan wireless ile gayet güzel bağlanılıyor. Masaüstünde kablolu ile bağlanmak istiyorum. İnternet bağlantısı var, yazıcıyı ağdan algılıyor, yüklüyor. Yazdır deyince yazdırmıyor???

Yardım edebilecek kimse yok mu?

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Panasonic dp 3030 yazıcıya ağdan bağlanıyorum. Yazıyı algıladı, buldu, yükledim. Herşey normal görünüyor. Belgeyi yazdır dediğimde yazıcı belleğine göndermiyor. Neden olabilir sizce? İşletim sistemi win7.

kardeş ben fotokopi uzmanı değillim ama senin fotoki win 7 dekteklemedikleri bir çok kullanıcı söylüyor.peki nasıl çözelim dersen sana iki tane öneri.

1)http://panasonic.net/pcc/support/mfp/dp-3030/index.html bu sayfadaki son sürüçeleri al (bu sayfadaki hepsi beta-deneme ve sorumluluk kullanıcıya aittir belirtmişler)

http://cs.psn-web.net/support/mfp/dp-3030/pdl/dp3rviae081105.exe win 7 32 bit
http://cs.psn-web.net/support/mfp/dp-3030/pdl/dp3rvi64ae081105.exe win 7 64 bit

2)Kuracağın sürücüleri yönetici olarak gözükecektir ve win 7 de çalışmazsa windows xp sp3 uyumluluk moduyla çalıştır

Eslivya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle cevap için teşekkürler. Verdiğiniz linklerdeki sürücüleri yükledim, çalışmadı yine aynı durum. Yazıcı yüklendi diyor ama yazdırmıyor. Benim anlamadığım laptoptan wireless ile yazdırıyor bu, win7 starter işletim sisteminde yazdırıyor. Win7 home basic işletim sisteminde kablolu bağlantıyla yazdırmıyor. Bağlantıda sorun yok, yazıcıyı görüyor, driveri de yüklüyor ama yazdırmıyor! Çileden çıkmış bi vaziyetteyim!
xp sp3 uyumluluk modu derken xp mi kurmam lazım bilgisayara yoksa bu uyumluluk modu için başka bir işlem mi yapmam lazım?

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yazdrırken yazıcını seç başka yazıcı kullandıysa onda kalmış olabilir

---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 12:02 ----------

bide cd ile tanıtman lazım tabi :)

Eslivya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yazıcı seçili yahu orda da bi problem yok. Son çare xp yükleyeceğim artık...