Yazı animasyonları yapılabilecek uygulama önerisi arıyorum

Reaksiyon puanı
1
Merhabalar,ders anlatmaya yönelik bir youtube kanalı açmayı düşünüyorum yazı uygulamaları arıyorum altta verdiğim resimdeki gibi yazı animasyonu programı var mı bildiğiniz sadece fotoğraf değil ama aynı zamanda
204D9CD7-CE13-4107-A533-1F0E7965FB0C.png
video ile devam edicek yazı görselleri önerilerinizi bekliyorum...

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Yazı için özel olarak tasarlanmış uygulamalar olduğunu sanmıyorum. İstediğiniz şeyleri slayt programları (Ör: Libre Office, Microsoft PowerPoint, *Google Slayts*) ile yapabilirsiniz. Eğer daha detaylı işler isterseniz kurgu programları (Ör: Camtasia Studio, *Adobe After Effects* (After Effects ne kadar kurgu programı olmasada işinizi görür)) kullanabilirsiniz.

* ile işaretlediklerim kendi önerdiklerim.

Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz. İyi forumlar...

Reaksiyon puanı
1
Yazı için özel olarak tasarlanmış uygulamalar olduğunu sanmıyorum. İstediğiniz şeyleri slayt programları (Ör: Libre Office, Microsoft PowerPoint, *Google Slayts*) ile yapabilirsiniz. Eğer daha detaylı işler isterseniz kurgu programları (Ör: Camtasia Studio, *Adobe After Effects* (After Effects ne kadar kurgu programı olmasada işinizi görür)) kullanabilirsiniz.

* ile işaretlediklerim kendi önerdiklerim.

Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz. İyi forumlar...
Kurgu programlarında örneğin Adobe serilerinde bu şekilde bir şey yapılabilir mi,önerileriniz için teşekkür ederim.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Kurgu programlarında örneğin Adobe serilerinde bu şekilde bir şey yapılabilir mi,önerileriniz için teşekkür ederim.
Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects gibi uygulamalar yeterli, hatta fazla bile olur. Ama biraz öğrenmeniz gerekli. :) Udemy gibi platformlardan ücretsiz kurslar araştırın. Tamamını bitirmenize gerek yok, biraz bilgi sahibi olmanız yeterli olur. Daha önce bu uygulamaları kullandıysanız sorun olmaz zaten. Eğer YouTube'dan içerik ararsanız Afgan Rasulov kanalına göz atabilirsiniz. (Türkçe)

Reaksiyon puanı
1
Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects gibi uygulamalar yeterli, hatta fazla bile olur. Ama biraz öğrenmeniz gerekli. :) Udemy gibi platformlardan ücretsiz kurslar araştırın. Tamamını bitirmenize gerek yok, biraz bilgi sahibi olmanız yeterli olur. Daha önce bu uygulamaları kullandıysanız sorun olmaz zaten. Eğer YouTube'dan içerik ararsanız Afgan Rasulov kanalına göz atabilirsiniz. (Türkçe)
Tüm önerlileriniz için tekrar teşekkür ederim.

ahmunt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Yazı için en iyi program ''proDAD Heroglyph'' tir. Adobe Premiere Pro ya eklenti olarakta kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi: