muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
Vodafone'nin elinde olan bir şey değil. Kaç kere söyleyeceğim.Vodafone da abartmış o nedir öyle illa vodafone tr 4g mi yazmak zorundasın ya lte yaz 4,5g yaz.

Vodafone'nin elinde olan bir şey değil. Kaç kere söyleyeceğim.Vodafone da abartmış o nedir öyle illa vodafone tr 4g mi yazmak zorundasın ya lte yaz 4,5g yaz.
Kimin elinde? Turkcell de tr falan yok.Vodafone'nin elinde olan bir şey değil. Kaç kere söyleyeceğim.![]()
![]()
Kimin elinde? Turkcell de tr falan yok.
Havalı değil olması gereken bu. Teknoloji geliştikçe içeriklerin boyutları da artıyor. Artık 720p'den aşağı videolar izlenmiyor sen yerinde saydıkça bu video ve fotoğrafların kaliteleri daha da artacak ve sen yerinde saydığın için bunların açılmasını daha çok bekleyeceksin.Bence 45G çok havalı
Ha yanlış anlaşılma olmuşBen isim olarak demiştim hocam
Ve dediğiniz gibi zaten olması gerekende bu
İlla Son model cihaz kullanma gibi bi takıntımiz var
Ama bu cihazların bir çok özelliğini maalesef kullanamıyorurduk
Ama galiba artık bişeyler değişiyor![]()
Evet mesela volte diye bi ozellik varmis ilk defa duyuyorumBen isim olarak demiştim hocam
Ve dediğiniz gibi zaten olması gerekende bu
İlla Son model cihaz kullanma gibi bi takıntımiz var
Ama bu cihazların bir çok özelliğini maalesef kullanamıyorurduk
Ama galiba artık bişeyler değişiyor![]()
Volte ?Evet mesela volte diye bi ozellik varmis ilk defa duyuyorumcihazim note 5 aradim taradim boyle bi ozellik bulamadim cok geri kalmisiz cok
![]()
Voice lte nin kisaltmasiymis ve mesela arama gonderirken aramayla birlikte ekranina meaaj gonderebiliyormussun ya da konusma sirasinda buyuk dosya aliaverisi yapabiliyormussun mesela bilmedigin bir numara ariyor acmadin ust uste aradi sonuncusunda aramayla birlikte ejranda bir yazi belirdi cocugunuz hastalandi osmanin ogretmeniyim mesajiyla birlikte arama geldi vavsvsvsvs ama su anda tt sadece s7 ye destek veriyor bu konuda ha bir de hd+ ses kalitesi varmis 1 sn icinde karai tarafin teli caliyomusVolte ?
Elestirmek icin biraz erken zaten dun bir bugun iki bakalim yillar icinde ne gibi degismeler olacak
Bence LTE veya 4G yazsın
Bazı ları 4.5 G yazıyo diyor))) baska yazacak birsey kaldimi ki zaten ikisinden biri yaziyor
))
Yok kardesim ya salliyolarBazı ları 4.5 G yazıyo diyor
4.5G yazan telefonlar var. Görmeden, bilmeden sallamayalım bence de.Yok kardesim ya salliyolar4.5 g die bisey yok ki yazsin tum dunyada bunun adi 4 g
)))
Tamam bir tane ornek verelim lutfen ?4.5G yazan telefonlar var. Görmeden, bilmeden sallamayalım bence de.![]()