Yaz aylarında bilgisayarımı nasıl soğutabilirim?

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi nasıl soğutabilirim(program önermeyin)

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onu bizde biliyoruz başka türlü :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
notebook ise notebook soğutucu + pet şişe içinde buz ( DELL, ACER, HP Apple ) için... diğer markalarda notebook soğutucu yeterli...

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
fan yap kendine git elektronikçilerden 12 v fırçasız fan birde komütatörlü şarj aleti al koy yanına buz gibi yapar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ventilator.gif

temren

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aç temizle, bir de fan al
ben öyle yaptım nihayet rahat ettim

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fan yap kendine git elektronikçilerden 12 v fırçasız fan birde komütatörlü şarj aleti al koy yanına buz gibi yapar
Bu komütatörlü şarj aletini nerede bulabilirim.Elimde 1 adet fırçasız motor var ve normal şarj aleti sadece hafif sağa sola oynatıyor döndürmüyor.?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kasanın kapağını aç fanları temizle, laptop ise kapağı aç havalandırma kanalını temizle. Yine sorun devam ediyorsa iyi bir fan al, ya da soğutucu.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu komütatörlü şarj aletini nerede bulabilirim.Elimde 1 adet fırçasız motor var ve normal şarj aleti sadece hafif sağa sola oynatıyor döndürmüyor.?
elektronikçilerde olur 12 v olanlardan al böylece isteğin seviyeye çıkarıp yükseltmebilirsin

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1adet fan al 1 adet şişe al Şişenin içerisini sıvı nitrojen ile doldur.1adet şişe daha al şişelerin başlarını kes gıçları kalsın gıçlarından birleştir ortayı buz ile doldur.Sıvı nitrojen bir şişenin arkasında olsun diğer şişenin arkasına fanı döşe sonra kasanın en altına zemindeki boşluğa şişeyi döşe fanı kasaya tak SONSUZ DÖNGÜ...

underfined95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aynı sorun bendede var.Benim ekran kartım da atı radeon hd 4350 ana kartım ecs g31t-m7 bende fan almak istiyroum.Çünkü ekran kartım diğer parçalara göre çok ısınıyor.Ekran kartına vuran fan alcam ama bu ekran kartının üstünde fan yeri yok ben yeni fan alırsam elektiriğini nereye bağlicam bide nasıl tutturcam bilgisayrın içine.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Soğutucu alabilirsin veya içini temizleyebilirsin daha yapıcak birşey sanmıyorum