ne gibi bir dolandırıcılık hocam. elden teslimle nasıl dolandırıcılık yapıyorlarDolandırıcı onlar sakın bir şey alma.
Demek ki bir şey var ki iphone 7 nizi satıp hem x hemde tablet alabiliyorsunuz. Büyük ihtimalle çakma, yan sanayi filan satıyorlar.ne gibi bir dolandırıcılık hocam. elden teslimle nasıl dolandırıcılık yapıyorlar
Çakma olsa çok kolay anlaşılır. en kolay yöntemi alt kısım kalınsa çakmadır. Yan sanayi iphone nasıl satacaklar hocam öyle birşey yokki. ekranları vs yansanayi ama ben çok sorun etmem onu. Çakmaysa anlarım zaten en kolayı arayüz kasar. elden almayı düşünüyorumDemek ki bir şey var ki iphone 7 nizi satıp hem x hemde tablet alabiliyorsunuz. Büyük ihtimalle çakma, yan sanayi filan satıyorlar.
Yan sanayi olmasa bile çakmadır. Gelirler verirler sonra kaçarlar. Çakma olduğunu anladığında ise iş işten geçmiş olur. Bilindik siteler dışındaki yerlerden almanı tavsiye etmem.Çakma olsa çok kolay anlaşılır. en kolay yöntemi alt kısım kalınsa çakmadır. Yan sanayi iphone nasıl satacaklar hocam öyle birşey yokki. ekranları vs yansanayi ama ben çok sorun etmem onu. Çakmaysa anlarım zaten en kolayı arayüz kasar. elden almayı düşünüyorum
Dolandırıcılar o kadar iyi oldular ki işlerinde master oldular. Sen o olayın büyüsündeyken adam kaçmış olur senin elinde de bozuk mal kalır.Çakma olsa çok kolay anlaşılır. en kolay yöntemi alt kısım kalınsa çakmadır. Yan sanayi iphone nasıl satacaklar hocam öyle birşey yokki. ekranları vs yansanayi ama ben çok sorun etmem onu. Çakmaysa anlarım zaten en kolayı arayüz kasar. elden almayı düşünüyorum
Çakma olduğunu anlarım hemen hocam. çok kolay anlaşılır çakma olduğu. hiç çakma iphone görmedinizmi? gerçeğiyle çok kolay ayırt ediliyor. Biryere kaçamazlarYan sanayi olmasa bile çakmadır. Gelirler verirler sonra kaçarlar. Çakma olduğunu anladığında ise iş işten geçmiş olur. Bilindik siteler dışındaki yerlerden almanı tavsiye etmem.
Bozuk mal olduğunu bilerek alacağım zaten hocam.Dolandırıcılar o kadar iyi oldular ki işlerinde master oldular. Sen o olayın büyüsündeyken adam kaçmış olur senin elinde de bozuk mal kalır.