YAYINLANAN YAZILAR VE BİLGİLER İZİNSİZ KULLANILAMAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kodu:

<BODY ONCONTEXTMENU="return false" ONSELECTSTART ="return false" ONDRAGSTART="return false" ONSCROLL="return false"> :)

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sayafayı farklı kaydet > html ;D sağ tıkla note defteri ile aç bu kadar basit kırma yöntemi. Yada sitede tarayıcı ayarlarından java disable gene aynı ;D :D :D

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ikxan dedi ki:
Sayafayı farklı kaydet > html ;D sağ tıkla note defteri ile aç bu kadar basit kırma yöntemi. Yada sitede tarayıcı ayarlarından java disable gene aynı ;D :D :D

Bütün hepsi yasak.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
ilkercelik, içindeki paylaşma heyecanın hiç ölmesin; ama buraya yazdıkların doğru değil.

1- Başlığa "kod gizleme" demişsin yazdığın ise hiç bir şekilde kodları gizleyemez. Sadece fare ile sağ tıklanmasını engeller..
2- Kırması da oldukça kolaydır. ikxan birini söylemiş, hatta o bile çok kolay olmasına rağmen daha da kolayları var.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
bir diğeride kopyalanmaz yazısı çıkarsa boşluk tuşuna basıp o ekranı atlatıp kopyalama yapılabilir.

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hanginizi alkislayacagimi sasirdim biriniz sayfadan calinmasin icerik diye kod veriyor biriniz hemen kiriyor bravo emege saygi yok bence ama fazla yorum getirmeyecegim sozum meclisten disari tabiki de gunumuzde hersey olabilir ve yapiliyor o yuzden ben siteme tus kilidi gibi akilsizca bir sey eklemedim calan arkadaslarda ellerini vicdanlarina koyup altinda alintidir diye yazarlar herhalde ( icerigimde kendi yazddigim siirlerim duygularim videolarim yazdigim siirlere e kartlar yaziyorum ve siirlerimi videolarima hayat veriyorum y aptiigim e kartlarim bi de muzik tabiki var :D herkese kolay gelsin sevgilerimle

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
İlkönce forum kurallarına dikkat etmesini öneririm.

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...