Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende cok yavaş bazen sinirleniyor insan birinin acıklaması yapması lazım artık kaç gündür böyle bu forumun üyeleri olarak bir acıklama bekliyoruz yöneticilerimizden.
bu sorunun sebebi nedir.2-3 gündür.siteye girmek zulüm oldu.bir sorun var siteyi bakıma alın bir şey yapın.siteye girmem.6 dakika sürdü.Yönetici arkadaşlar bir şey yapın artık.
Yavaşlık sorunu bende halen var Sn.keyloger.Ayrıca sitedeki farklı konuları farklı sekmelerde açtığımda ana sekme (yani diğer sekmeleri açmakta kullandığım sekme) dışında tüm sekmeler "Sayfa görüntülenemiyor" hatası veriyor.Belki bende vardır belki,yalnız bu sorunu bugün yaşadım sadece.Siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ben de fena derecede var yavaşlık ah sayfayı yenilemez olaydım, konulara girmeye üşeniyorum artık sıkıntı valla ,yoksa bendemi bir sıkıntı var ya, ama diger sitelerde böyle birşey yok bende , sadece SDN de.
Keyloger şöyle söyleyeyim şu anda mozilla ve explorer la girilmiyor bende çok yavaş, yandex idare eder chrom la girdim onda çok fazla problem yok, durum bu.