Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler LG G3 kullanıyorum telefonu ilk aldığımda şarj iyidi 5 saat 40dk görmüştüm ve şarjda oynarken şarj inmiyordu şimdi iniyor çok yavaş şarj olup çok hızlı bitiyor ne yapmam lazım acil yardım edermisiniz
Evet facebook zaten basli basina sarj tuketimi cok bunun üzerine cok makaleler yazildi ama bu demek değildir facebook messenger tek baslarina bukadar tüketim yapiyor..
Pil devresindeki sıkıntı
Pil hücrelerinin yıpranmasından dolayı enerji depolama gücünü yitirmesi
Şarj aletinin ara kablosunun %100 bakır olmaması
Amper gücü düşük şarj aleti
G3'lerin yavaş şarj olmasındaki genel sıkıntılardan biri şarj kablosu. Bu sorun daha yaygın. Ama şarjın çabuk bitmesi de dediğin gibi bataryayla alakalı. LG 'lerin bataryaları kolay kolay ölmez ama bazen sıkıntılı olabiliyor.
Merhaba arkadaşlar dün bu konu altına mesaj yazmıştım fakat kimse tarafından geri dönüş sağlanmadı bende internette araştırırken Pil Ömrünü Arttıracak 10 Tavsiye diye bir yazı buldum az da olsa işimi gördü sizlerle de paylaşmak istedim.