Hong Konglu oyuncu Carman Lee Yeuk-tung sosyal medya hesabından 54 yaşına girdiğini duyurdu. Takipçileri oyuncunun yaşına inanamayarak,"Çok genç görünüyorsun" yorumları yaptı
İnanılacak gibi değil
o 54 yaşındaysa benim şuan en az 120 falan olmam gerekirdi bence prim
Hong Konglu oyuncu Carman Lee Yeuk-tung sosyal medya hesabından 54 yaşına girdiğini duyurdu. Takipçileri oyuncunun yaşına inanamayarak,"Çok genç görünüyorsun" yorumları yaptı
İnanılacak gibi değil
Bu çinliler hep bizi dolandırıyor.
Hahaha sen gençmişsin ben 4. kuşak ölüyümo 54 yaşındaysa benim şuan en az 120 falan olmam gerekirdi bence prim
İşlem sağlaması yaparken benDoğum tarihi: 16 Ağustos 1967 (53 yıl yaşında),
google bile böyle diyor doğru sanırım
Tespit gibi tespitKoluna ve eline bakarsanız 54 yaşında olduğunu anlarsınız.
Çocuklar daha yaşlı be
Tövbe Estağfurullah. Umarım doğuştan gelen hastalıkları yoktur
Hiç çaşırmadım.. kaygı yoksa dert yoksa yaşlılığı geciktirir.. ama bizim ülkede dertsiz olmak çok zor... soyadım dertsiz ama dertliyim... bu dertle babamı geçerim yaşlılıkta...
İnanılacak gibi değil
Made in China tek sebebi bu
İnanılacak gibi değil
AynenMade in China tek sebebi bu
Bencede Çin Malı bu 2 aya bozulur.Şİmdi bunun garantiside yoktur.En iyisi orjinalini almak.Made in China tek sebebi bu
Abi onlar kendilerine kaliteli şeyler üretir.Bencede Çin Malı bu 2 aya bozulur.Şİmdi bunun garantiside yoktur.En iyisi orjinalini almak.