- Admin
seçiL dedi ki:George Clooney aaaa ne tatlı o öle ;D
Ben de o adamı çok yakışıklı buluyorum. Gerçi bir ara adı Abdullah Clooney ile karıştı ama neyse, kazasız belasız atlattı.
seçiL dedi ki:George Clooney aaaa ne tatlı o öle ;D
Asıl yakışıklı adamı unutmuşsun. Foto birazdan geliyor.Troy dedi ki:ekipte yakışıklı adamlar var aslında. bence paylaşılmasında sıkıntı yokhakan, cem, volkan, güçlü
hadiyin
Asıl yakışıklı adamı unutmuşsun. Foto birazdan geliyor.![]()
emelden dedi ki:Asıl yakışıklı adamı unutmuşsun. Foto birazdan geliyor.![]()
İşte benim arkadaşım bu yaa...![]()
seçiL dedi ki:nerde o yakışıklı niye biz göremiyoruz niye silinmiş
değilim de gerçekler acıdır. yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalıemelden dedi ki:Ama sen çok kötüsün Jojoba>X<
o an içimden geçen buydu tutamadım kendimiEzOhİsTaN dedi ki:bu arada jojonettin sen o ne ya
![]()
![]()
patrick dedi ki:seçiL dedi ki:nerde o yakışıklı niye biz göremiyoruz niye silinmiş
kaçırdınSDN'nin yakışıklılarından bunlar, ama konu başlığına uygunsuzluktan silindi
![]()
patrick dedi ki:seçiL dedi ki:nerde o yakışıklı niye biz göremiyoruz niye silinmiş
kaçırdınSDN'nin yakışıklılarından bunlar, ama konu başlığına uygunsuzluktan silindi
![]()
emelden dedi ki:patrick dedi ki:seçiL dedi ki:nerde o yakışıklı niye biz göremiyoruz niye silinmiş
![]()
Neden SDN'li erkekler seksi değil mi ki![]()
çözebilsekseçiL dedi ki:ne oluyor ya :L
seçiL dedi ki:ne oluyor ya :L
emelden dedi ki:seçiL dedi ki:ne oluyor ya :L
valla seçil,baştaki ünlü erkeleri paylaşıcaktık kızlarla amaForum daki erkeler bizde varız dediler, hırs yaptılar. Ama gel gör ki patrick fotoğraf koyanları seksi bulmayıp silmiş
![]()
![]()
boşuna heveslenmeyin o benim kocamemelden dedi ki:Seçil'in eski kocası Troy bu. (S) (A) Zzz
kimin yeni kocası acaba ?!!! (&(&
![]()
kim sexy? SDN erkeklerimi? biz SDN erkeklerinin sexiligimizi ispat gibi bir derdimiz yoktur... asıl düşünülmesi gereken, SDN Magazin bölümüne olan ilgilin SDN kızları tarafından aman bu kızlarda ne var diyip keçilmektense, altında yatan kendilerinin iticiliginin üzerlerinde yaptıgı baskıdan dolayı sexy erkekler baslıgı altında SDN erkeklerine yapmaya çalıştılarıdır.patrick dedi ki:emelden dedi ki:seçiL dedi ki:ne oluyor ya :L
valla seçil,baştaki ünlü erkeleri paylaşıcaktık kızlarla amaForum daki erkeler bizde varız dediler, hırs yaptılar. Ama gel gör ki patrick fotoğraf koyanları seksi bulmayıp silmiş
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()